Followers

Tuesday, 31 December 2013

Krim muka apa erk??


Haii readers..
Nak tanya nie korang tahu tak mana-mana produk yang ok??
Krim muka zyra dah habis so ingat nak try produk yang baru pulak.
Ada pape cadangan tak???
Pleaseeeeee.....

posted from Bloggeroid

6 comments:

muhammad azuan said...

krim muke comel tak kak ton...coming soon...jangan lupa bli weyhh...wakakakakaka

Akeyla Azmi said...

ahahah qila baru je tengah nk try pakai. Patut kak zheyyra yg bg tahu qila xD huhu
sorry kak zheyra idk hm :/

Syazana Zainn said...

kite guna loreal je
sng.
beli pencuci muka, toner, krim siang/malam
tu je
dah tak payah tempek pape dah hihi

Naniey Jemiey said...

hati2 ya dik dalam memilih krim muka... sebab skg krim muka banyak bahan kimia yang mengakis kulit... kak naniey xpakai krim pape pon... nak keluar rumah just pakai bedak je..hihi

dilaella Ella said...

cari krim muka yang takde pewangi dan kurang bahan kimia :)

ika zulkefli said...

nak tlong suggest pun tak tahu, sbab ika pun slalu tukar, hehe cer try produk fcc, banyak yg review ok..tak pun wonder glow..ada 1 set cream siang, malam, dan sbun pncuci muka :)