Followers

Monday, 2 December 2013

Giveaway Peserta Bertuah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

*actually nie second GA yang zyra join..
alasan zyra join GA nie sebab syarat dia terlalu simple!!
selama nie teringin jugak nak join tapi zyra rasa ramai blogger letak syarat yang terlalu banyak!
tapi ada juga GA yang syarat banyak tapi memang berbaloi dengan hadiah ditawarkan^^
kalau de rezeki,merasa la zyra dapat blouse baru..
kalau tak muat,hadiahkan dekat kakak je la hehe :D

4 comments:

Akeyla Azmi said...

goodluck :DDDDD

wawaabdhadi said...

jemput join http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

Yumida Huda said...

THANKS sudi join giveaway Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta RASMI Giveaway Peserta Bertuah

*andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
*kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
good luck :)

Yumida Huda said...

SOALAN
link sye nombor 105..
tapi kenapa link tu jadi warne hitam ea?org len warne pink..
ada yg tak kena ke dengan link or entry sye?

JAWAPAN:
link berwarna hitam menunjukkan anda telah klik pada link tersebut. or anda telah membuka link tersebut sebelum ini. ianya automatik bertukar menjadi warna hitam.

sama juga jika anda meng-klik link rakan yg lain pada senarai peserta di atas. link mereka yg berwarna pink akan bertukar menjadi hitam.

link pink bermaksud, anda belum meng-klik link tersebut.

so, tiada masalah jika link itu bertukar warna, selagi ianya valid link, means link yg hidup.