Followers

Tuesday, 17 December 2013

FOLLOWER WIDGET HILANG!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM READERS...
ok rasa nye semua dah taw kan pasal masalah yang tengah dihadapi kebanyakkan blogger..
hal widget follower ini hilang pon zyra boleh taw sebab BFF zyra,AZUAN yang bagitaw..
dah la penat-penat jalan kaki dari kolej sampai je bilik sewa terus dapat IM dekat FB,azuan bagitaw pasal nie..
WHATTTTT???!!!
macam mana nak follow back kalau widget tu dah hilang???!!
SPOIL!!!

4 comments:

muhammad azuan said...

tau takpa...cam setan bukan....aku yeye lha install-delete widget tu 5-6 kali...tengok blog org len takda gak...ku terasa diriku bergitu bodoh..huhuhuhu

Scha Aryana said...

Hehe kan. Menyusahkan sbb follower tu la yg paling pntg hari2 kalau bw. Scha awal2 try buat macam2, pastu baru g check blog lain pn takde jugak rupanya.. maybe de prob kat memana kot..

msredcheesecake said...

perasan jugak ada blog yg takde button follower nya.... ada yg ada...konpius...

HAJAR said...

hihi..nasib baiklah dah okay.:)