Followers

Sunday, 15 December 2013

Cousin's wedding



Salam readers!!!
Semalam sepupu lelaki zyra nie berkahwin and majlis ni diadakan di rumah pengantin perempuan..
Area2 felda taib andak..
Semoga kekal bahagia ...



With my sisters..
Orang tgh sibuk nak akad nikah kitaorang dok dalam bilik pengantin then snap gambar sndri haha..


Nie anak buah zyra..arisha nama dia.
Baru form 1 tp semua tak pcye sebab dia lagi tinggi and matang dripd maksu dia :'(
posted from Bloggeroid

8 comments:

msredcheesecake said...

Tahniah pada kazwn...

Syazana Zainn said...

Congrats to your cousin :)

p/s: haah muka kamu nampak mcm lg kanak2 dr ur nephew :D

ika zulkefli said...

tahniah buat kazen :)

Ayue Idris said...

akk singgah jenguk bdk comey :)

Akeyla Azmi said...

wahhh congrats!!!
hihihi piwit :p

Liza Licha said...

tahniah kat kezen zyra ye. last week pon licha g kenduri jgk

aisya said...

selamat pengantin baru dan tahniah buat sepupu zyra. :D

muhammad azuan said...

kan...peahhh lha weyhhh anak sedara kau tu..last time aku jumpa dia kecik je..tibe2 tumbesaran dia meningkat lebih dr kau...pecita weyh..ahahahahaha