Followers

Wednesday, 18 December 2013

CODY WALKER BERLAKON FILEM FAST & FURIOUS 7???


ASSALAMUALAIKUM ^^
korang ada dengar tak news terbaru pasal mendiang Paul Walker??
dok bosan-bosan tadi zyra selongkar Yahoo,then terbaca pasal adik bongsu kepada PW,
CODY WALKER...

dalam artikel tu,ada cadangan oleh #teamfastfamily (tu gelaran fans F&F bg) and dorang tengah pertimbangkan idea bernas tu..!
IDEA APAKAH??
dorang cakap Cody Walker nie muka dia agak iras-iras dengan PW,and kemungkinan dia akan ditawarkan berlakon sebagai watak Brian dalam F&F 7.
pengambaran F&F 7 masih berbaki sedikit so dorang berminat utk Cody yang menghabiskan scene-scene watak Brian..

jujur cakap,muka dorang adik beradik memang seiras!!

tah kenapa bila tengok gambar nie mata zyra dah start berair..
please don't cry zyra!!!!

zyra ada terbaca salah satu komen fans yang zyra rasa bernas jugak..
hope ending F&F 7 nie,kira nye watak Brian pon mati juga..
bukan apa,biar la tamatkan je cte nie and tak perlu ada skuel lain..
bg fans,kematian "Brian" seolah-olah penghormatan terakhir dan semua fans sentiasa akan teringatkan mengenai mendiang PAUL WALKER :')

zyra harap sangat yang dorang akan teruskan dengan idea untuk mengambil CODY WALKER berlakon dalam F&F 7 nie...!!



5 comments:

Miss Ika said...

ok la tu ganti tikar. muka pun lebih kurang
http://notamanjaku.blogspot.com/

Akeyla Azmi said...

Ahaaa, adik qila baru je ckp pasal ni. Oh itu mukanya hihihi sejibik gilaaa hehe.

Kak zheyyra jgn lah sedih2 <3
:D

aisya said...

ade jugak terbaca pasal ni.. nmpak macam kembar plak kan.. :)

kacang buncis said...

saalm...tapi brian tu lagi hensem....hehe

mirza syazwina said...

yela,sama sangat muka diorang ni.. :)