Followers

Thursday, 7 November 2013

WRONG TURN!!!


SALAM readers..
AMARAN KEPADA YG TAK BOLEH TGK DARAH,JGN LA BACA ENTRY NIE OK?
*zyra dah pilih gambar2 yg tak terlalu extreme.
rasa nye ok la nie kan hehe :D

if korang nie minat tgk movie omputih mesti korang dah pernah tgh cite nie kan??
WRONG TURN 1 smpai lah nmbr 4.
selain twilight dan the fast and furious,zyra memang suka cte nie...
kalau tak silap zyra just smpai 4 je sebab yg ke 4 nie kte boleh taw asal usul makhluk yg makan manusia dengan membunuh mangsa dgn kejam..!!
serius cte nie best taw,tapi biasa la kan kalau omputih yg berlakon mesti ada part2 "tak senonoh" tu terselit sikit..lebih lagi yg nmbr 1 smapai 3 haha..




cte nie mengisahkan orang2 yg tersesat+salah masuk jalan,then akhir nye dorang semua kena bunuh dengan kejam...

yg ke-4 nie kte semua akan paham macam mne wujud nye makhluk2 yg bunuh+makan org tu..
actually dorang nie semua ada masalah mental!!dan dorang dah tk berkelakuan mcm manusia dah!
asal nye dorang nie semua kena kurung kat hospital dlm hutan,kira macam hospital sakit jiwa.
1 hari tu salah sorang dari dorng nie terlepas dri tmpt kurungan..
then dia lepaskan semua yg ada dlm kurungan...
semua doktor+nurse kena bunuh+makan dgn dorang..!perghhh!!
kelam kabut jadi nye kat hospital tu!!hospital tu dah jd mcm tmpt permainan dorang dah!
and ada yg lari masuk hutan!tu yg korang tgk time WRONG TURN 1 smpai 3..

time musim sejuk dtg la sekumpulan budak2 nie dok main ski last2 sesat.
dorang jmpe hospital tu then berteduh la kat situ...
habis semua kena bunuh gan makhluk hodoh nie..

agak2 kat malaysia ada ke macam nie?
ARGHHHHHHHH TAKUT NYE!!




11 comments:

Syazana Zainn said...

sy suka cite seram tp cite cemni mmg tak nk tgk.

ngeri :O

tambah lg part potong tangan ke potong kepala ke

hadoiii

tp dulu pnh tgk cite the hostel, ala-ala cite cemni la. -___-

smpai termimpi2 haha

Akeyla Azmi said...

takut lah :(

ika zulkefli said...

suka juga tengok cite seram tp cite ni memang xleh nk pi la...tengok gmbar pun dh seram..eee nanti kang xleh nk tidor..

Eddie said...

tak pernah tgk cerita ni tapi ni mesnti tgk ni! hahahah dia belah dua perghhh mengancam aumm hahaha

Scha Nazri said...

Aaaaa, gelinyaaaa! >.<

Isabel Diaz said...

Macam tu rupanya permulaan cerita nie. Saya ingat dye owg kena pencemaran radio aktif sebab muka dye owg hodoh tahap gaban. Hahaha.

Liza Licha said...

dulu tgk masa siang. huhu.. menakutkan sgt cerita nih.

mirza syazwina said...

seramnya tapi best jugak cerita dia,huhuu

nurul storys said...

saya tak suka cerita seram! hahah takuttt

Nora Karim said...

ish menakutkan cerita ni... tak mau tg la cerita2 gini.. huhuh

Ridwan Kelubi said...

Serius tak boleh tengok cerit macam ni. Seram!