Followers

Saturday, 9 November 2013

WOLF88


SALAM and happy saturday dear readers^^
ok,zyra sure exotics dah meroyan2 bila baca title entry nie kan?
itu belum lagi gambar kat atas nie,of course korang dah taw sape..huhu
actually bukan nak cte sangat pasal boyband dari korea nie,EXO,
tapi nak cte pasal tshirt yg dorang pakai tu..


since dorang keluarkan single wolf,tshirt style macam nie agak famous jugak la bg golongan remaja macam zyra..tapi setahu zyra dekat negara omputih pon dah lama ada tshirt macam nie,betul tak?*but well,penangan kpop punye pasal.
zyra minat tshirt yg bernombor-nombor nie..
nampak stylo je...teringin nak beli tshirt nie tp kebanyakkan dorang jual online and semua nye free SIZE!*masalah nye baju2 zyra semua nye XS-S.
susah betul la kalau bdn keding mcm nie..baju kolej zyra bersize XS tapi ramai yg tnye"knpe baju kau besar sgt?"pfffttt!!


disebabkan tshirt wolf88 nie takde size zyra then zyra beli je la tshirt yg ala-ala sama.
asalkan ada NOMBOR!haha..
 yg nie boleh di buat dress takpon pakai dgn legging
yg nie plak crop top
see??semua nye tak boleh dikatakan sebagai tshirt sebab memang susah nak dapat size zyra!

nie antara tshirt yg zyra sayang..
tapi baju nie dah rosak!!*basuh guna tangan je baju nie,terberus plak nmbr tu terus tercabut bulu2 dia haha!!!
baju nie pon dah bertukar hak milik dgn si minion tu..buat peluk time rindu kata nye!
*macam sakai plak tgk gambar nie..tak silap zyra time nie zyra umur 18.





6 comments:

AmyZana said...

Teringin nak beli satu. Kalau jenjalan area shah alam, selalu jgk terserempak dgn org yg pakai baju ni. Nak baju Wolf 88 yang ada nama Kris. Mesti gempak ! Wakakaka!

ika zulkefli said...

teringin juga nak beli tp kalau dpt free kan best..hehe

Anis Farhana said...

saya ada baju nie. bila keluar pakai baju nie orang usha pelik je. hehehehe. >.<

Akeyla Azmi said...

wow, cantik sangat.
Untung lah akak comel hihhihi

::Misz sunsWeetz:: said...

t-shirt ni dah mendapat sambutan

redzuan Binting said...

Sapa2 yg nk order t-shirt wolf ni bleh add saya di fb www.facebook.com/redzuanbinting