Followers

Friday, 15 November 2013

THE INHERITORS

 ASSALAMUALAIKUM^^
waa dah hari jumaat,esok semua mesti dah ada plan utk keluar jalan-jalan,betul tak?
hehe..ok korang pon mesti dah tahu zyra nak cerita apa hari ni kan...
tengok gambar pon dah tahu!hehe..bijak-bijak readers zyra nie :D

sape-sape yg ada channel ONE dekat rumah dia confirm selalu tgk drama THE INHERITORS.
termasuk la zyra..mula nye tak nak join tgk,tapi disebabkan astro bermurah hati bagi channel nie FREE sampai tahun depan,so LAYAN je la hehe!!

majoriti yg tgk drama nie HARUSLAH disebabkan oppa seorang nie,LEE MINHO.
ngaku je la yg korang tgk pon sebab ada dia kan?kan?haha!!
zyra ngaku yg zyra tgk just sbb LEE MINHO yg blakon drama nie.

disebabkan niat asalnye tak nak join tgk cite nie,then zyra tak taw plak de ramai pelakon/cameo best-best dalam drama nie!!

rupa nya minhyuk dari group CNBLUE pon ada berlakon!!

Hyungsik dari group ZE'A!!!!!!
my bias ok !!!

part yg membuatkan zyra menjerit-jerit seperti orang kena SAWAN haruslah time part group VIXX muncul!!!!!!!
yaa ampun!!!first zyra ingatkan kan group BTOB!!
bila ternampak muka N,terus menjerit,EHHHH VIXX LAHHHH!!!!

then,part yg buat zyra rasa mcm kena heart attack bila part seterusnye!!
TARAAAAAAAAAAAAA!!!
BTOB ok BTOB!!!!!!
Oiii makk!!!rasa mcm nak pengsan!!!
nie baru betul BTOB muncul haha!!

pastu muncul lah si HEECHUL daripada group SUPER JUNIOR..
dia jadi MC konon-konon nye...

just bayangkan ramai idol muncul dalam satu drama,then tahu tak betapa bahagia nye perasaan time tu!!!
letak gambar sendiri??motif kau zyra??
haha tah lah!!!!janji episod malam td DAEBAKKKK!!!

7 comments:

ika zulkefli said...

ala takda astro la..drama baru ke??

Izzati Amira said...

sebab ramai yg hensem la kita tgok cite ni.. heheh. done clicking urs too. (: tq

Akeyla Azmi said...

yelah cantik kan~~~ hihihihihihi
daebak!

minho encem lah kalau dia rambut pendek hihihihi.

Anis Farhana said...

Arghhhhhhhh, hyungsik. hensemmmmmmmmmm.


nak tengoklah nanti. heeee :)

aisya said...

sy pulak tengok drama tu sebab nk tengok park shin hye berlakon.. haha..

Cik Yaya said...

xtgok pon..
besh ke?huhu

NoorNazuha said...

Akak pun rasa ramai tgk sbb LMH jeh, tapi jalan citer tak best sgt berbanding My Love from the Star..:)