Followers

Thursday, 21 November 2013

ter'miss drama the inheritors!!


ASSALAMUALAIKUM...
sape tengok drama THE INHERITORS malam tadi dekat channel ONE??
zyra ter'miss lah!!aishhhh...geram betul...
nak tengok online,line tengah menyiput!better lupakan je la niat tu.
tak dapat nak tengok Hyungsik hukhukhuk...

zyra sempat tengok part yang dorang semua nie kat sekolah je..
then dah habis!!!aishhh!!!!!!
banyak sangat drama best nak tengok la..
OTTOKHEE???!!!


actually time tu zyra dekat bilik atas tengok drama 7TH GRADE CIVIL SERVANT
dekat tv9..
kenapa la 2-2 drama nie ada time hari yang sama!!
bila zyra turun pergi dapur jap,rupa nye kakak zyra tengah layan THE INHERITORS!!
then terus blur cite mana nak tengok!
last-last zyra sambung tengok drama nie..
channel ONE banyak ulangan so tak kisah!haha..

btw pelakon utama cite nie,JOO WON^^
best cite nie..kerja dorang jadi spy..
yang paling best CHANSUNG*group 2PM* pon ada berlakon taw!!
firstime zyra tengok Chansung berlakon..
so agak excited lain macam la..hehe..
dah la Joo won dengan Chansung nie bias zyra^^

 LEE MINHO^^
JOO WON
SUNG KANG

P/S:zyra memang suka tengok orang laki drive.rasa macam macho gila!lebih-lebih lagi orang tu memang dah tersedia hensem HAHAHA....

7 comments:

ika zulkefli said...

banyak sgt kdrama ni, nak tengok pun tak sempat.:)

Izzati Amira said...

sekarang ni dalam list wajib tengok The Heirs, Pretty Man, The Suspicious Housekeeper..heheh

7th civil tu da tengokkk..hehe

muhammad azuan said...

ep bape kau miss??rugi lha kau weyh...ahahaha..pretty boy aku dah down...tp aku men skip2 je jap td...tengok muke iu aku..sebab aku nak tunggu episode malam ni keluar dulu...baru fantastik tengok 2 ep..ahahahaha

Aefa Aerisya said...

kan kan.. cite best2 dalam satu masa yg sama.. terpaksa tinggalkan joowon sbb nk tgk lee min ho hehehe

Ayie Abas said...

x apa bole tgok lain2 masa kan :)

Aya Zuki said...

smart lee min hoo :D

aisya said...

sy download je. senang nak tengok bila2 kita nak. hehe