Followers

Friday, 8 November 2013

sungkyunkwan scandal


SALAM readers^^
mesti ada antara korang yg tgk cte nie dekat ntv7 setiap hari isnin-jumaat pukul12 tengahri,betul tak?
ok actually zyra dah tgk cte nie dekat channel KBS 2 tahun lepas,kalau tak silap la..
*sebab seingat zyra,zyra tgk cte nie arwah mak still ada..kteorang tgk sama2 :D
all kpoppers mesti tahu kan semua nama pelakon drama nie kan?hoho...
  • Park Min Yeong (박민영) sebagai Kim Yoon Hee (김윤희) / Kim Yoon Shik (김윤식) / Dae-mul
  • Micky Yoochun (믹키유천) / Park Yoo Cheon (박유천) sebagai Lee Seon Joon (이선준) / Ga-rang
  • Song Joong Ki (송중기) sebagai Goo Yong Ha (구용하) / Yeo-rim
  • Yoo Ah In (유아인) sebagai Moon Jae Shin (문재신) / Geor-o
sebenar nye zyra tak nak cte sgt pasal drama nie,tapi zyra nak cte pasal SONG JOONG KI yg comel sgt tu!!!!
nama dia dalam drama nie,goo yong ha
watak dia dalam drama nie comel sgt!!!



suka watak dia...nakal+playboy...sometimes tgk macam jahat dia nie..tapi sebenarnye dia nie baik..tp tak tunjuk sgt...

utk pengetahuan korang,muka joong ki ni iras2 dengan ramai artis dekat korea tu..
malas nak sebut,sebab bg zyra ramai sgt..takut slh sebut nanti kena bash pulak dgn kpoppers lain.
haha!!!






6 comments:

ika zulkefli said...

tengok lama dah kdrama ni.. tp bila dorang ulang tayang, layan jugakk..hehe

Nur Najihah said...

minion? siapakah ? comel joong ki

Lynn Munir said...

Cute je blog ni. Salam kenal Ezyra.
Terima kasih kerana selalu tinggalkan komen di blog saya.

Nora Karim said...

joong ki mmg cute la.. hehehe

Arya Estinengtyas said...

ayoooo peminat kpop tegar nih :)

Wan Nabihah said...

moga minion zyra cpat sihat.. :)
lar, xpernah tgk pon cite ni.. igtkan xbest.. sbb crita zmn2 dulu an..