Followers

Tuesday, 12 November 2013

saya ada minion 3D!


Assalamualaikum!!!!
sape ada minion dekat rumah dia??hehe..
zyra pon ada taw....!!yg paling special nye zyra yg create minion sendiri!
tak percaya???ok tengok bawah!huhu

*zyra mintak tolong kakak zyra print dekat tempat kerja dia..
kakak zyra siap print 3 helai lagi taw!sorang 1 kata dia*utk 2 orang lagi anak buah zyra!
hampeh punya secretary..buat abis harta office je haha...lantak !!

sesi mengunting untuk mencipta si minion bermata satu!!HAHA...
naik mengantuk gunting kertas-kertas nie..nanti salah gunting tak menjadi pulak kan!

dan ini lah hasil nye!!!!!
si minion my anak angkat!!!!hahaha
haha lawak nye la bila dah siap..!
actually tangan dia takde!sian kudung jadi nye minion nie..
penat dah zyra try lipat kertas tu utk dijadikan tangan dia..
tapi still tak menjadi!!!kecewa gak la kan..
yg lain dah siap*even tak perfect bentuk dia* just tangan je yg tak boleh buat! :(

kalau korang rasa dah tkde kje nak buat macam zyra nie,jum la create minion ni jugak..
kte jadi kan minion sebagai anak angkat ye..hehe..
*jgn risau..free je bila nak daftar tu..

kalau korang punye minion menjadi,mohon inform dekat zyra ea...!
nak taw macam mana korang buat tangan dia tu haha


8 comments:

Mohamad Khairil said...

comel la pulak!! :D

Montana said...

dia ada bunyi dak..sebab dia gelak lawak gila

Sofinah Lamudin said...

haha.. funny la zyra... siap create plak... tp pesal petak muke dia ni ? HEHE.

ika zulkefli said...

ala comel la, pndai juga ye buat benda ni..:)

Nadratul Syazwana said...

Haha creativenya!! Petak petak pun comel jugak haha

Nadya Bubble said...

Hehe comel.

Liza Licha said...

alolo.. comel je

Aefa Aerisya said...

hihi.. comel je minion ni..