Followers

Tuesday, 19 November 2013

please don't be rude ok!!!!!


ASSALAMUALAIKUM readers...
 entry hari nie agak "kes berat" ye..
sesiapa yang terasa,"ehhh kisah pulak kan??"

dah baca title?dah nampak gambar sape kat atas tu?
ok memang hari nie zyra nak cite pasal INFINITE*feveret boyband zyra dari korea!
baru-baru nie Infinite ada buat konsert dekat stadium negara.
alhamdulillah konsert tu berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang perkara yang tak diingini berlaku...
dan zyra berbangga inspirit malaysia tak buat perangai buruk sepanjang konsert tu dan tak menjatuhkan nama baik negara kita!
*zyra still sedih tak dapat pergi sebab lambat booking tiket :'(

macam slogan 1 MALAYSIA,macam tu jugak la kteorang peminat Infinite,iaitu Inspirits ,tak kisah la bangsa apa,kaum apa,daripada negara mana,kteorang tetap sokong Infinite.

hari nie zyra dapat info terbaru daripada kawan zyra,Jehanne...
dia nie dari Filipina*thanks god sebab kawasan tempat tinggal dia tak terkena tempias ribut kuat macam tsunami tu..
konsert jelajah Infinite baru-baru nie dah terjadi perkara yang tak diingini berlaku!
dekat mana??ok eksiden tu terjadi dekat negara barat..
tak nak sebut negara mana...korang boleh baca sendiri.
tak kisah la kalau perkara nie tak benar or tak..

yang pasti,kita sebagai peminat jangan la kurang ajar sampai mcmtu sekali!!
kita bayar tiket mahal-mahal,nak enjoy the show,nak face to face dengan bias kesayangan,
last-last jadi mcm nie pulak...tak perlu nak tolak-menolak!!!
kalau ye pon korang obses dengan bias korang,control la sikit,,
TERIMA JE LA KENYATAAN YANG KORANG BUKAN NYE BOLEH KAWEN DENGAN DORANG.
KALAU KORANG DAPAT PON,TU KIRA MEMANG DAEBAKKK LAH KAN!!

disebabkan Dongwoo sangat prihatin dengan apa yg terjadi,
dia cuba jugak bertutur dalam bahasa Inggeris*walaupon broken english* semata-mata nak suruh Inspirits yang tengah tolak-menolak and ada yang kena pijak.
ada jugak sesak nafas dan terpaksa dibawa keluar oleh security guard!

hope lepas nie takde lagi eksiden mcm nie berlaku..
jangan la buat malu weyh!!
kte sebagai Inspirits relaks-relaks sudah...
kalau semua cool,Infinite pon lagi senang nak perform...
and dorang mesti nak datang lagi negara kita..
sape taw kan,dalam ramai-ramai Inspirits nie memang ditakdirkan jadi "special girl"
dorang...so jaga la kelakuan kita ye adik-adik^^

8 comments:

muhammad azuan said...

peahhh ganas toll fans infinite.... fan lady gaga jugak baik...lady gaga pakai spender gan bra pastu terjun dalam crowd xda pon yang cuba meraba...wakakakaka

FairuzAqilah said...

ya Allah! sampai begitu sekali! masyaAllah... sedih!

kacang buncis said...

salam..peminat tegar zyra nie hihi

ika zulkefli said...

peminat tegar infinite..:)

Izzati Amira said...

some of them je yg mcm tu.. kadang2 kalau da nampak depan mata tu, da tak boleh control diri. pity them.

Fara Athira said...

Seram ja dengaq . Fanatik sampai jadi macam tu . Huhu .

Aefa Aerisya said...

sebab tu takut nak g benda2 camni.. hukhuk.. kdg2 teringin jugak mengadap muka kekasih hati dr jauh tu hehe

Pykaa Pdott said...

Pyka tak berapa sgt mnat , tapi bila dgar pminat yg fanatik mcm gitu takot plak . Aduh