Followers

Sunday, 24 November 2013

pisang salai bercoklat


Assalamualaikum and happy sunday readers^^
hari nie keluar hangout dekat mana?
zyra macam biasa lah,duduk rumah je sepanjang cuti sem nie..
percaya tak,dah seminggu zyra tak pijak tanah??thats mean memang zyra langsung tak keluar rumah!!!..please percaya ok..tu la penyakit zyra dari dlu..
TAK SUKA KELUAR RUMAH KALAU TAKDE HAL PENTING!

hari ni tak taw nak cite apa..
just nak tnye korang pernah makan tak benda kat atas tu??HAHA..
nie firstime zyra makan..
kakak zyra beli dekat Jakarta,baru-baru nie dia buat bengkel belajar MAKE-UP.
mengikut firasat zyra,benda nie adalah pisang yang disalut skit dengan coklat!!
rasa dia agak ranggup..sedap jugak la..

pyoooonngggg^^

8 comments:

  1. salam...sedapnya.. kombinasi coklat dan pisang

    ReplyDelete
  2. dengar mcm sedap tp tak pernah makan lagi..:)

    ReplyDelete
  3. ohsem kau..ahahah...len kali wat resipi strawberry salai bercoklat plak k..aahahahaha :D

    ReplyDelete
  4. Singgah sini.Jom visit blog sy
    http://nadiaadleena.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. licha memang selalu buat. siap letak marsmllow lagi. hee.. sedap

    ReplyDelete
  6. Keep it on Zyra..Jadi budak baik..hehehe...

    ReplyDelete