Followers

Tuesday, 5 November 2013

MY BOO ADA EKOR??!!!


Salam dan selamat malam semua nye..
rutin harian zyra macam biasa lah kan,bangun pagi,tengahari,petang dan malam asyik kena bagi BIBO makan!*nama my boo yg zyra bagi*
makin besar dah Bibo nie..

tapi bila Bibo makin besar,makin tak comel pulak dia nie...
tengok tu?!!
Bibo ada ekor lah!!!dulu dia tkde ekor pon...
nampak nye orang yg create MY BOO nie tak nak disama kan dengan POU.
takpe la Bibo,layan je la kau nie kalau dah bosan2 hehe..


aduh la kau nie handphone!!
asyik jatuh je..!design phone nie yg agak nipis membuatkan dia sentiasa nak TERBANG MELAYANG!!
sepanjang zyra pakai handphone nie,dah byk kali terjatuh and yg paling teruk,kena baling dengan Baby Zara!!!!!!!!!!!!!!!
sedih sangat sbb ble phone nie vibrate,akan de bunyi yg sgt kuat!
tu bukan bunyi vibrate yg biasa..so makne nye phone nie ada problem dekat dlm..
so far tkde crack mne2 lagi..just haritu screen protector je bercalar sikit..
warranty ada lagi tapi malas nak hantar pergi kedai..
dear phone,semoga hayat kau masih panjang hendaknye..
*nie first handphone zyra beli guna duit ptptn
maybe coming soon ada lagi!!HAHAHAHAHAHAHA.....



6 comments:

Sofinah Lamudin said...

eh ? ada plak game macam gini.. hehehe...

ika zulkefli said...

lawak ja tengok game boo ni..:)

Jenny Lilly said...

rajin Zyra main game bo ni ye... hehe

.: iEyLa :. said...

comeynyeee..hiks..

Soul Lee Hin said...

eh, handphone awak sama dengan saya :)

Che Rosliza Che Mat said...

comel jer bo tue...