Followers

Sunday, 17 November 2013

MIANHAE CHINGU


ASSALAMUALAIKUM READERS^^
mcm mana weekend korang??mesti best kan sebab dapat spendtime dengan family..
ada jugak yg hangout dengan kawan-kawan,tak pon dengan kekasih hati,betul tak?
hehe...tahu dah!!! :P

bosan nye cuti sem nie!!
langsung tak pergi mana-mana...plan hari nie nak hangout dengan kawan-kawan time skolah dekat TIMES SQUARE.
tapi disebabkan ada beberapa hal,then zyra tak dpt join..

and salah satu sebab zyra tak keluar,tiba-tiba pulak muka nie diserang musuh!!
apakah??ohh haruslah JERAWAT!!
bukan tu je,dengan gusi dua-dua belah nie bengkak!tak taw la kenapa.
maybe zyra ada makan something yg keras kot ni.hurmmmmm.....


hope nanti kita boleh jumpa ok...sorry aku tak dapat join korang tadi..
waaa...!!!!!!!!!!!


5 comments:

muhammad azuan said...

welcome to my life wakaakaka!!! bebulu je aku tengok muke kau licin berseri apa salahnya jerawat singgah 2-3 butir...wakakakaka

hanieda abdullah said...

hahahaha... gg ko tu nk tumbuh lar!!! :)

Sobri Yaacob said...

salam kenal..
owh x kluar sbab ada jerawat he..he.. :)

Anis Farhana said...

hahaha. sian kak. kadang2 jerawat tu penyeri. mihmihmih :)

cuti nie saya asyik tengok running man jee >.<

ika zulkefli said...

mesti best kalau dpt hangout dgn kawan-2 lama..:) emm