Followers

Wednesday, 27 November 2013

JENGA!!!!!!!


 macam comel je macam comel je!!!!
nak yang nie..ada colour-colour..senang sikit nampak bongkah kayu tu..haha


ASSALAMUALAIKUM and happy wednesday readers^^
tiba-tiba je zyra teringin nak main JENGA GAME nie...
game show dekat korea selalu ada benda nie...
macam best je tengok dorang main!!!
tapi yang leceh nye kalau dah tumbang,kena susun balik bongkah-bongkah kayu tu!!!!!!!
waaaaaa!!!!

4 comments:

Azlan Strider said...

nampak gaya jenga nie macam uno pun ade..hehehe

Regards,
Follower #447

Azhafizah Md Nor said...

macam dah lame je tak main macam ni..bagus main ni..exercise otak generate idea nak keluarkan bongkah kayu tu dari jatuh :)

Akeyla Azmi said...

EH EH.
DULU QILA SELALU GILA MAIN HOHOHOHOHOHO

RINDU NYAAA <3

ika zulkefli said...

wah ni uji kesabaran ni..hehe