Followers

Wednesday, 20 November 2013

INFINITE+TEENTOP!!!

 Assalamualaikum semua nye!!!
huuhuhu......perasan tak header zyra dah bertukar wajah??
INFINITE+TEENTOP!!
Infinite tu maintain watak utama ye^^
gambar dekat Cbox tu pon dah bertukar,but still muka L la hehe..

sejujur nye bukan zyra yang edit semua tu..
buah hati kesayangan zyra aka MINION GEMUK tu yang tolong editkan..
dah dia offer..so zyra order je la...
zyra cakap zyra nak gambar INFINITE dengan Teentop!
tengah malam tadi Minion curi-curi bukak blog nie,then tanye ok ke tak header tu...
kira nye nak buat suprise la tu..hahaha...

salamat po dear MINION...
MAHAL NA MAHAL KITA...
<3

7 comments:

Sobri Yaacob said...

owh nice header.. :)
k pop mesti ada.. :)

nur liyana said...

wah :)
Nice meh sis :)Kpop lover yeah ?


http://abellmohd.blogspot.com/2013/11/coding-blog-baru-menyusahkan.html

ika zulkefli said...

salam singgah..:) nice header

muhammad azuan said...

offkoz lha perasan weyhhh dia POP Up 3d tahap gila2 punya..wahahahaaha...

AmyZana said...

Nice header sis ! ^^ Gedabak gila ! XD

kacang buncis said...

salam....cntik header zyra:) minta sungguh ye....hihih

Izzati Amira said...

kan betul... zyra tukar header baru... hehehe, btw, thanks for clicking.. sys click nuff awk gak (: