Followers

Sunday, 10 November 2013

i love it!!!


ASSALAMUALAIKUM readers^^
macam mana weekend korang??mesti asyik keluar hangout je kan..!huhu
hari nie zyra nak cte pasal apa pula erk??

ok,hari nie zyra nak mengaku yg zyra nie memang obses/peminat burger.
HAHAHA..
bagi zyra,dapat makan burger,rasa dia perghh!!!
memang heaven lah kan...
sampaikan dekat instagram penuh dengan gambar burger yg zyra makan selama nie :D

malam tadi order dekat kakak suruh belikan burger..
tak taw la dia beli dekat mana burger nie...tapi serius sedap..
daging burger nie ala2 burger bakar gitu..!!
pandai lah orang nie buat daging tu..sedap sangat..
asyik makan burger kat mcd dengan burger king je,sekali sekala makan burger yg mcm nie lagi best+sedap kan.

ohh ye...
pagi tadi ikut kakak-kakak zyra pergi barang dapur dekat NSK.
sebelum tu haruslah breakfast dulu kan!
*omelet sausage+strawberry tea
and haruslah bukan zyra yg masak ye..tapi kakak!haha..very pemalas punye budak!

ohh really????
ok come to mama !!!
nommmm nommm nommmm....!!!


2 comments:

Scha Nazri said...

Akak tengah laparrrrrr. Hahhahahaa

ika zulkefli said...

kelass la breakfast tu..ala barat gitu..hehe