Followers

Friday, 22 November 2013

HAPPY BIRHDAY DONGWOO OPPA!!


HAPPY BIRTHDAY DONGWOO OPPA!!!!
oppa dah 24 tahun hari nie!!!
macam tak percaya lah!!!!
oppa nie dah la macam budak-budak!!!asyik main-main je!!hahahaha..

hope bila dah makin berusia nie,oppa jangan bawak lagi benda bukan-bukan kat dalam beg!
no toys anymore ok?!haha...
by the way korang kenal tak sape oppa yang zyra cakapkan nie??
nama oppa nie,JANG DONGWOO.
dia rapper untuk kumpulan INFINITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ada yang cakap Dongwoo paling tak hensem dalam INFINITE..
CISSSS!!!!!suka hati je kutuk oppa kesayangan zyra nie..
Dongwoo antara bias and rapper kesukaan zyra ok..!!
bagi zyra dia hensem and COOL je..

hmm kalau tak silap zyra hari nie pon birthday EUN KWANG.
oppa nie leader untuk kumpulan BTOB!!!
happy birthday ye oppa!!!
*kalau salah date,mohon MELODY jangan BASH zyra ye haha

6 comments:

Arya Estinengtyas said...

walau pon akak x kenal tapi oppa yg ni tetap kiut :)

ika zulkefli said...

ala tak kenal la, tp apa pun HB buat oppa ye..:)

aisya said...

alamak.. tak kenal lah diorg ni. hehe

Badrina Badrul said...

sy tak kenal punnnnn hehhe :(

apepun happy birthday lah kat oppa!hehhehe

muhammad azuan said...

happy birthday :D ekekeke

Aefa Aerisya said...

happy belated besday.. hhee.. tak kenal takpe. kpop jugak hihi