Followers

Friday, 29 November 2013

GET WELL SOON ^^

esok genap la seminggu si dia dekat hospital..
sakit lama datang balik and keadaan dia kali nie,hmm susah nak cakap..
apa yang doktor cadangkan,dia tak nak buat..
macam dia cakap,sakit tu dia yang tanggung..!

"ya allah..sembuhkan la penyakit dia..
kurangkan lah rasa sakit yang dia tanggung sekarang nie
tolonglah kau kasihani lah dia"

ramai cakap zyra nie macam takde perasaan..
maintain cool gitu..
perlu ke kita menangis setiap kali sedih atau ada masalah?
ini lah diri zyra..
dan keadaan sekeliling membuatkan zyra perlu jadi seorang yang kuat!!
kalau zyra terlalu lemah,macam mana nak jadi pembakar semangat kepada si dia yang tengah bertarung nyawa tu??

kehidupan tetap perlu diteruskan..
"dear love,cepat sembuh ok.i know you can do it!
iloveyousomuchSAD!!!"

3 comments:

athirahwardah said...

cakap dekat dia get well soon. ikut cakap doktor tu

New entry: Pelangi :)

Aefa Aerisya said...

get well soon.. betul tu.. kite tak boleh tunjuk sangat kita sedih depan die :D jgn lupa jaga kesihatan zyra jugak.

ika zulkefli said...

moga cepat sembuh ye utk si dia..:)