Followers

Friday, 29 November 2013

FIRSTIME DAPAT CPUV^^


ASSALAMUALAIKUM ^^
semoga hari jumaat nie akan membawa keberkatan kepada kita semua..
hari-hari zyra bukak akaun Nuffnang sebab nak tengok berapa ramai nuffnanger yang BW blog zyra..tak sangka ada kejutan hari nie..
ALHAMDULILLAH firstime dapat CPUV.
walaupon cuma berapa sen,tapi zyra dah cukup gembira...ye la selama nie tak pernah dapat!hehe.

*walaupon cuma 7 sen!hehehe..happy bukan main

actually sampai sekarang zyra tak berapa faham macam mana nak dapatkan CPUV nie..
even dah pernah hantar ticket dekat Nuffnang,baca respon dorang pon still tak paham!
selenge nye kau zyra..
hmmm adakah zyra dapat CPUV hari nie disebabkan pageviews semalam agak banyak?
paling banyak pon zyra pernah dapat 210 je..

2 comments:

Aefa Aerisya said...

dekat acc nuffnang tu pandai2 isi.. yg bahagian profile blog tu :) pastu naikkan page view. insyaAllah dapt cpuv :D

sha dhira said...

tahniah dear..