Followers

Saturday, 23 November 2013

EXO #THE BEST ALBUM OF THE YEAR #MAMA2013


yuhuu!!!
second entry for today!!!
ok zyra nak say congrats dekat EXO sebab menang THE BEST ALBUM OF THE YEAR dekat MAMA2013 semalam..

gimik sebelum EXO perform pon not bad la jugak semalam..
honestly zyra bukan EXOTIC or EXOSTAN..
tak bpe kenal and taw nama dorang nie...
just bape orang je yang zyra taw hehe!!

 masing-masing nak bagi speech,gila lama oii nak tunggu haha..
mungkin excited sgt sebab menang semalam :D


whatever is,EXO agak menyerlah semalam...
lebih-lebih lagi CAMERAMAN seperti BERAT SEBELAH!!
dia asyik fokus dekat muka dorang je.!!
padahal INFINITE pon duduk barisan depan jugak.
apakah??!!!hahaha...
ok la...janji semua menang semalam kan...


4 comments:

ika zulkefli said...

mama award kan..tak tengok pun semalam..:) emm

aisya said...

Tau EXO ni sebab running episod yg baru2 ni.. kalau tak, mmg tak tau lah kewujudan diorg.. hehe

muhammad azuan said...
This comment has been removed by the author.
Azhafizah Md Nor said...

sedap gak lagu dorang ni..:)