Followers

Saturday, 23 November 2013

BEST MALE GROUP AWARD MAMA2013 #INFINITE


ASSALAMUALAIKUM readers^^
happy saturday^^
wahh wahh hari nie zyra happy sangat-sangat!!!
ok mesti ada yang dah taw kan sebab apa zyra nie terlebih happy niehh!!HEHEHE....

all kpoppers confirm dah tengok MAMA2013 semalam kan?
zyra tak tengok yang live streaming,tapi tengok ulangan dekat 8tv je..
tak kisah la kan,just lewat sejam macam tu je..

INFINITE menang 2 awards semalam!!
#2013MAMA SONY MDR World Wide Performance Award 
#Infinite Best Male Group #2013MAMA
*semalam birthday Dongwoo,mesti 2 awards akan jadi birthday gift yang sangat bermakna utk dia^^

serius macam tak percaya je Infinite boleh menang BEST MALE GROUP AWARD tu!!
dah la EXO pon ada tercalon..
but well,dah terbukti kan,Infinite memang layak dapat awards tu..
hmm but next year zyra tak pasti Infinite still boleh dapat lagi,firasat zyra macam EXO je yg akan dapat.!!pfffttt!!!!...hopely not!!HAHAHAH...

best kan Infinite perform semalam??
dorang nyanyi lagu BEFORE THE DAWN+DESTINY^^
terjerit-jerit zyra time tengok semalam..
oh ye korang pon taw kan sebelum dorang perform,
TROUBLE MAKER*hyuna+hyunseung*dah nyanyi dlu.

serious talk,zyra benci gimik yang dorang buat !!!!!!!!!!
ehhh!!!
perlu ke hyuna nie muncul part last tu then pergi tarik baju HOYA aka MY HUBBY??
then boleh plak dia pergi HUG!!!and buat-buat macam nak KISS HOYA???!!!
dah la panas hati tengok tatu simbol INFINITE dekat tangan Hyuna tu!!!
WHAT THE #%$^$%^%^*
*ok relaks zyra...no fanwar please!!haha!!

and semua orang tertanya-tanya pe yang jadi lepas tu sebab MNET dah cut...
but yang pasti korang pon dah tengok kan reaksi muka seungri*Big Bang semalam?

ada sesiapa yang taw tak pe yang terjadi lepas tu???
aishhh!!!!!!geram still terasa sampai sekarang ok!!!!
HUH!!!



2 comments:

Aefa Aerisya said...

tak perasan pulak yg ni.. hhee.. sbb sambil tgh sambil sibuk dgn twitter haha

muhammad azuan said...

dalam banyak2 penyanyi pompuan korea hyuna yang aku paling tak suka...taktau asal...mungkinkah sebab mukanya yang kerek..ahahahahaha