Followers

Monday, 25 November 2013

baru dapat signal!!


Akhir nye!!!!
signal wifi dah kembali sihat seperti sedia kala..
bayangkan berapa jam signal wifi nie tak ok..
dari pukul3 tadi sampai lah pukul11.25 malam baru nak ada!!!
gila boring sebab tak boleh nak blog walking..

dah lama tak update guna handphone memang rasa seksa sgt lah!!!
mcm mana pulak la lepas nie nak balik kolej dengan broadband takde nye!!!
leceh la nak update guna handphone nie..
:'(

4 comments:

ika zulkefli said...

bagus la klau dh okey, lepas ni boleh la blogwalking smpai lebam..hehe

Azhafizah Md Nor said...

memang tak best kalau tak dapat online berblog n blogwalking kan..mood down suddenly..sabar ye

aisya said...

Ni balik kampung pun terpaksa blogwalking guna phone. Tak syok. Huhu

Arya Estinengtyas said...

rasa nak tanam je laptop klu xde signal....laptop jd mangse kan heheheheh