Followers

Thursday, 14 November 2013

BABY LOONEY TUNES^^


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG SEMUA!!
rindu nak update blog macam selalu tapi apakan daya,kuota wifi semakin penuh dan line semakin tenat!...sangat menyedihkan!

ohh ye..sape suka tgk kartun BABY LOONEY TUNES???
comel-comel je dorang kan??..tapi agak nakal lah..!!pfffttt!
ada antara readers zyra yg lahir tahun 90'an??
*ok bunyi mcm klasik sgt!haha..
sape-sape yg lahir tahun 1993-1994,confirm pernah tgk rancangan KFC HOUR dekat tv3 setiap hari sabtu...

kalau tgk KFC HOUR ,so ada la cte BABY LOONEY TUNES.
tp selalu nye dorang siarkan yg LOONEY TUNES dah besar!hehe..

sepanjang cuti sem nie zyra just tanam anggur je dekat rumah,selain blog walking+update blog+online fb/twitter,..zyra akan tgk kartun nie dekat tv9,pukul 1.30
dah mcm budak kecik tgk kartun!arhhhh dah bosan so tgk je la hehe
*pukul3 cepat2 tukar 8tv pulak sebab nak tgk CITY HUNTER.oh my LEE MINHO <3


serius dorang nie memang comel kan time baby??
bila dah besar lagi makin nakal!ohh dear!haha...
zyra slalu tergelak dgr daffy*itik hitam* bercakap,dah la pelat!!!
tersembur-sembur air liur hahaha!
zyra sure yg ramai readers zyra nie pon suka tgk kartun nie time kecik-kecik kan?
^^
p/s:if ada yg sudi klik iklan nuffnang,sila lapor diri taw..nanti senang zyra nak klik-klik iklan
     korang pula



9 comments:

Liza Licha said...

suka dgn yg tiger tu. comel sgt. hehehe

Aefa Aerisya said...

tak pernah tgk hihi.. bukan 90'an :D

FairuzAqilah said...

hahahaha.. comel je kan! qila suka sangat tweety. hehe :)

ika zulkefli said...

minat juga tp time kecik-kecik la.hehe

Arra Ahmad said...

hari2 akak tgk kartun.y paling minat canimal.hehe
dtg klik iklan juga.:)

Nora Karim said...

dulu masa kecik2 layan jugak... sekarang pun layan kartun jugak sebab anak kecik2 lagi... hehe *chipsmore*

aisya said...

jangan kata masa kecik.. dah besar pun still minat kartun lg.. tapi kartun lama2 lah.. kartun2 baru ni tak best sgt.. haha

dilaella Ella said...

suka tengok kartun ni masa kecil2 dulu :)

Akeyla Azmi said...

ohhhh ini sangat comel hihihihi