Followers

Wednesday, 30 October 2013

candy queen^^

ASSALAMUALAIKUM^^
selamat tengahari semua nye!!!
entry hari nie zyra nak cerita pasal CANDY/gula-gula.
ha!!!mesti korang suka makan betul tak??hehe

pagi tadi,zyra dengan kakak ada tgk satu program nie kat channel TLC,
CANDY QUUEN!
cite nie lebih kurang macam CAKE BOSS tapi CQ nie lebih kpd candy!
semua bahan2 yg dorang gunakan semua nye berasaskan candy je taw!!
*nie la candy girls nye!
yg 2dari kiri tu owner nye ye...cantik+berbakat la dorang nie!






kreatif kan dorang nie??
comel je bila dorang buat macam nie tapi rasa sayang pulak nak makan!haha..
kakak zyra pon dah start godek2 kat google+youtube pasal nak create candy nie..!
mesti korang semua pon rasa geram je tgk candy2 nie??hehe...

5 comments:

hazwan hairy said...

nnti nk wat cmni la kalau party..haha

Nur Azwa Edora said...

comelnya diorang .. hehe

Aefa Aerisya said...

aefa pon suke tgk rancangan mcm ni.. pastu mula la berangan nak wat camtu.. padahal buat kek biasa pun xreti huhuh

ika zulkefli said...

eheh kreatifnye..memang betul pun kalau dh buat cantik mcm ni..nk mkn pun rasa syang..:)

kacang buncis said...

salam.....comel plak mcm xnk mkn hehe