Followers

Wednesday, 9 October 2013

love you HAN


assalamualaikum^^
ehh ehh apa kaitan tajuk entry nie dengan poster cerita THE FAST AND FURIOUS 6??
hehehe..ok let me explain yee...!!*semangat gila nie!!!!
utk pengetahuan korang,since zyra sekolah rendah sampai lah dah belajar dekat kolej nie,
feveret movie zyra haruslah THE FAST AND FURIOUS daripd yg first sampai lah yg latest tu!!!!!!
grrrrrrrrrrrrrrr.....!!!!

maklum lah cita nie kan since zyra kecik lagi,so ada part and watak yg zyra tak bpe ingat.
bila dah start cuti sem nie,zyra tgk la balik cte nie dari first smpai lah yg no.6 tu.
dulu zyra suka sangat watak brian o'connor lakonan paul walker
memang minat habis lah dekat watak brian nie dulu!!

tapi kan,bila dah tgk balik cite nie tetiba tersuka dekat watak Dom lakonan vin diesel hehe
tgk lah badan dia yg ketak-ketak uwh!haha..
dia memang superhero lah dalam cite nie!!ohhhh man...!!

ehhhhhhhhhh!!dah lari dari matlamat asal la kau zyra..
ehemmm actually zyra dah falling in love dengan watak Han lakonan Sung kang.
watak dia sempoi je..
kalau korang peminat setia cite F&F nie,korang mesti taw kan watak Han dalam F&F TOKYO DRIFT.

tapi sedih sangat lah Han nie mati...
btw korang mesti ada yg tak paham jln cite nie kan?
macam mana Han dah mati pastu hidup blk then mati balik?
ok kena tgk dari 1st smpai la yg latest ye.GOOD LUCK!
tak sabar nak tunggu SEAN bpakat dengan geng2 Dom  balas dendam utk Han dlm 
F&F 7 .
lambat nye nak tunggu tahun depan!!!!!



Han...serious talk!!!
i'm falling in love with you :')

part zyra suka tgk dlm F&F 5&6,Han dah falling in love!!waaaa!!jelez ok!!
tapi kenapa???
kenapa watak couple nie perlu mati???!!!!
baru je nak start bercinta!!! :'(

pape pon tak sabar gila nak tunggu F&F 7 !!!!
biar org jahat yg langgar Han tu pon mati jugak!!huh!

P/S:
byk2 kereta,zyra paling suka dlm 2FAST & 2FURIOUS.
kerete dorang nampak smart sebab pakai LED dekat bawah tu and dekat eksos de kuar macam api gitu wah!!!!
tak taw la pe nama benda alah tu,janji smart!!




4 comments:

Syazana Zainn said...

Salam kenal :)

Btw just nak bg tahu Sung Kang tu Korean-American tau bukan dr Jepun :)

Saya pun minat Sung Kang juga :)

Have a nice day dear :)

E'in said...

feveret ein gak! hewhewhew

mirza syazwina said...

cerita ni style gila!hehee,best2.minat jugak kat dia ni,hee

kacang buncis said...

suka sugguh ye han tu...
hehe