Followers

Saturday, 8 June 2013

NO MORE SHOWDOWN?? :(


SALAM^^
terasa dah lama tak menaip..huhu,,
ok,ramai sekarang tgh buat rusuhan sebab cuti sekolah/sem dah nak habis kan??
OK!!
kita sama!!! :'(
serius malas gila nak masuk kuliah balik..
yang paling tak best nye,nanti dah tak boleh tengok TV!!!!
so thats mean,NO MORE SHOWDOWN???!!!!!
TIDAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!


semua dah taw kan sekarang nie showdown 2013 dah start ?
zyra memang minat gila program nie since musim pertama lagi!!!
harap2 lepas nie,dekat bilik sewa yang baru tu,line internet akan OK!!
sebab nak tgk Showdown dekat TONTON...
ye la mana de TV kan?
hehe....
showdown baru je start,dorang still tgh "panaskan badan " lagi..
tak sabar nak tgk peringkat yang seterus nye...
agak2 tahun ni akan ada ke crew yang boleh challenge Elecoldxhot dan Wakaka Crew?

ok...
kita sama2 nanti kan!
hehe...

No comments: