Followers

Tuesday, 11 June 2013

ONE DIRECTION'S PERFUME^^


ASSALAMUALAIKUM my dear readers^^


directioners mesti terlompat-lompat kegembiraan bila dapat tahu boy band tercinta dorang ni 
ada keluar kan perfume baru yang di beri nama "Our Moment"


Liam's been talking to the Daily Star about how hard him and the boys have worked to deliver a great product, saying: “We got really into it, we didn’t just want to put our names on it and promote One Direction’s smell without being involved.”
tak sabar nak nak cuba perfume one moment nie...
agak-agak perfume nie boleh challenge dengan perfume Someday dan Girlfriend by
 Justin Bieber tak?


by the way zyra suka jugak bau perfume Someday ..
lembut je bau dia...
sepadan lah dengan Justin Bieber yg muka ala-ala baby face tu kan,,
hehe...



Saturday, 8 June 2013

NO MORE SHOWDOWN?? :(


SALAM^^
terasa dah lama tak menaip..huhu,,
ok,ramai sekarang tgh buat rusuhan sebab cuti sekolah/sem dah nak habis kan??
OK!!
kita sama!!! :'(
serius malas gila nak masuk kuliah balik..
yang paling tak best nye,nanti dah tak boleh tengok TV!!!!
so thats mean,NO MORE SHOWDOWN???!!!!!
TIDAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!


semua dah taw kan sekarang nie showdown 2013 dah start ?
zyra memang minat gila program nie since musim pertama lagi!!!
harap2 lepas nie,dekat bilik sewa yang baru tu,line internet akan OK!!
sebab nak tgk Showdown dekat TONTON...
ye la mana de TV kan?
hehe....
showdown baru je start,dorang still tgh "panaskan badan " lagi..
tak sabar nak tgk peringkat yang seterus nye...
agak2 tahun ni akan ada ke crew yang boleh challenge Elecoldxhot dan Wakaka Crew?

ok...
kita sama2 nanti kan!
hehe...

Tuesday, 4 June 2013

Dangerous Love


SALAM readers^^
entry hari ini mengenai telenovela dari filipina,
DANGEROUS LOVE 
korang ada tgk tk drama nie dekat tv3??
setiap hari isnin-khamis,jam3 petang.
*adakah aku sedang melakukan aktiviti promote drama nie?haha!

hero-heroin drama Dangerous Love:
Dingdong Dantes sebagai Homer Alcaraz


 Marian Rivera sebagai Proserfina

sekian lama tak mengikuti mana-mana drama,ttbe zyra rasa teruja pulak nak layan drama nie..
maklumlah cuti sem nie je dapat tgk tv.
lepas nie dah kena balik bilik sewa,terpaksa lah tgk dekat Tonton je.
huhu,,,,

Sinopsis:
The story is about Homer Alcaraz (Dingdong Dantes), a young successful businessman who leads a monotonous life. On the other hand, Proserfina J. Valdez (Marian Rivera) is the complete opposite of Homer. She is a mysterious woman whom Homer surprisingly find in one morning sleeping next to him. Proserfina is beautiful, feisty, down-to-earth but mysterious. Her beauty and her unconventional, free-spirited character immediately attract Homer. Proserfina's presence changes the businessman's dull existence. Homer starts to fall in love with her and decides to develop a relationship with her but Prose disappears. Her disappearance is as mysterious as her appearance in Homer's bed. One day they cross paths, but she vanishes as quickly as she entered his life and then appear in his room. Homer has to look for her because not only he loves her but also to unravel her mystery, which she always tries to hide. She is a woman with full of intrigue who has involved in a syndicate gang root which Homer needs to uncover. Despite many danger, he decides to become a partner of the syndicate gang root to find her and help her out of the leader of that gang... . The two lovers have to face with many obstacles and dangers in their love adventure.

pape pon drama nie memang syok habis lah!!!
selamat menonton ye :D