Followers

Friday, 17 May 2013

WE GOT MARRIED^^


SALAM^^

gempak tak title entry hari nie?
siapa yg kahwin lak nie kan?
zyra ke?ohhhhh tidak sama sekali lah...hehehe.....
WE GOT MARRIED nie sebenarnye reality show kat korea.
kira macam kahwin olok2 antara artis korea la.
zyra suka tgk pasangan taecyeon(kumpulan 2pm) & Emma Wu,artis dari Taiwan.
selain dorang,zyra suka pasangan Hongki(kumpulan Ft island)&Fuji Mina,artis dari Jepun.

nama pon dah global edition kan....
so pasangan dorang harus lah dari negara yg berbeza!
best oiiii!!!!

hongki&mina nieh pemalu skit...
ble suruh snap gmbr utk pra wedding dorang segan2 plak...!
ahahahaii....comel tul la dorang nie...
tp ada jugak part yg agak romantik^^

*terkejut letew tgk Mina pakai wedding dress.!
bukan main cantek,,melting kan?hehe....

Hongki nyanyikan lagu utk Mina smpai si isteri nie pon menangis terharu.
bukan Mina tu je terharu,zyra pon turut serta menitiskan airmata part nieh!
*hahaha pe la kau zyra!!

minat gle lah gambar dorang yg nieh!!!
time wedding zyra,zyra nak gmbar macam nie!!!
ok kne tuntut dengan SAD nie..hehe :D

taecyeon dengan emma nie memang pasangan yg comel..
lebih2 lagi emma ni lagi muda so memang terserlah la sikap kebudakan2 and manja dia,,
alahaiiiii...jelez nye!
da la taecyeon nie bias zyra!!!
(pe tu bias???ok g google skrg!haha)


photoshoot utk pre-wedding dorg dekat tempat yg ada salji ok.
class gitu..
memang cntek la kan gmbr2 dorang!!romantik habis!

lahaiii romantik nye part nieh!!aishhh!!
memang nak sgt tuntut dekat SAD nanti..
kalau de jdoh la kan.huhu....

WE GOT MARRIED nie baru epd6,
sekarang tgh tunggu epd7 plak...
adoii  lambat nye nak keluar dekat youtube,,,
hehe...
tak nak join tgk sama2 ke?
best taw......romantik gitu!hehe...


5 comments:

Nur Najihah said...

cantik gila fujii mina..
saya baru tengok sampai episod tiga..hehe

Mieya Atiera said...

wahhh. mesti sweet2 kan?

nur hidayah said...

wahh dia orang memang comel and weet..yaeahhh..kita kpopper gak.. hihi..zyra..dayah letak link zyra dlm bloglist dayah sbb zyra ealu komen kat entry kita :) thank zyra :)

Carlos Santiago said...

minatnya awk kt kPOP

boni kacak said...

ingatkan tuan blog yang dah kahwin.hehehe