Followers

Monday, 13 May 2013

BUNKFACE HILANG PEMINAT???


SALAM readers^^
entry utk hari ni bukan lah nak menjatuhkan sesiapa...
cuma entry ini sekadar luahan seorang peminat...
artikel di MEGAHITS hari nie menceritakan perihal kumpulan indie BUNKFACE.
zyra sure ada antara korang yg kenal and minat dorang kan??

dlu,zyra juga salah seorang peminat dorang.
tapi sejak dorang keluar kan statement seperti "anti-kpop",
and YES,zyra dah tak suka kan dorang...

HILANG PEMINAT?
mungkin dorang nie lupa yg kebanyakkan peminat dorang juga adalah peminat KPOP.
spe ckp KPOPPERS tak support artis negara sendiri??
kami juga support artis malaysia tp BUNKFACE dengan lantang mengkritik perihal KPOP.
mungkin bg dorang,statement dorang yg dlu tk seberapa pon,
tapi KPOPPERS amat terasa and sudah hilang minat pada BUNKFACE.
so jgn salah kan kami sebgai peminat telah beralih arah dengan meminati genre musik yg lain.

di tambah pula dengan statement and cte2 yg kurang enak perihal BUNKFACE daripada pihak media,
kami sudah semakin hilang minat utk dengar atau mengikuti perkembangan kumpulan nie lagi.
sometimes kelakuan gle2 korang seperti tidak menghormati perasaan orang lain.

kepada peminat tegar BUNKFACE,
sorry la kalau entry nie buat korang makan dalam..
ini cuma luahan bekas peminat tegar BUNKFACE suatu ketika dahulu.
so korang tak payah la nak mengamuk bagai.
korang lagi byk kutuk KPOP.
KPOPPERS relaks je :D

pape pon,sebagai manusia yg "bijak"
kte harus bersikap universal..
bagi zyra,zyra layan semua genre musik.
lagu tamil pon layan asalkan sedap and maksud lirik tu tak pesongkan akidah.

ape pulak pendapat korang?
:)





6 comments:

Cik Tanpa Nama said...

hehehe lagu tamil pown layan ye?

haah la...sekarang pun baru perasan bunface ni mcm jrg2 je dgr cite pasal diorang

BlackStar said...

Salam, anda dah kena tag dalam GA Bintang Mencari Cinta, kalau rasa nak join boleh pegi ke link berikut. Thankz :)

http://blackstarhazreeq.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Mawardi Yunus said...

dh lama x dgr pasal kumpulan nie

boni kacak said...

adeh.. macam-macam lah..

Nur Najihah said...

perbuatan diorang tak berapa bijak..cuba fikir,kalau artis kita pergi sana dan artis diorang cakap macamtu dekat artis kita?
sedih rasanya

miss anis said...

dulu anis suke le jugak dengar lagu BUNKFACE ni , sejak mulut lancang depa tu , setiap kali ade saluran TV muka diorang terus tukar . tengok pun dah agak menyampah sikit :)