Followers

Thursday, 2 May 2013

aku tidur dengan ular!!!!

mesti korang ingat zyra tipu kan???!!
haaaa betul laaa zyra tak tipu ok...
tapi bukan ular betul taw,tapi ular mainan..alaa yg plastik uwh...
:D
actually kakak zyra saje je nak kena kan zyra..
tapi sebenarnye zyra langsung tak perasan pon ular uwh ada dekat situ.
tiap kali nak tido mesti kne pelukcium baju budak montel.
bila dah cium "bau perfume" dia uwh,memang lena terus la kan...
HEEHHE..

bila keesokan pagi nye masa nak kemas2 tempat tido,
baru lah perasan!!
terus zyra tergelak tgk ular uwh!!!
hahahaha.....
nak kne kan adik dia nie tapi  tak menjadi...

before update entry nie zyra dah sorok ular uwhh kat bawah bantal dia...
nak tgk dia terkejut je tak..
LALALALALALA...

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Buat penat je si akak tu habiskan duit bli ular tu tp plan x jd pulak.. Haha

ZWAN SABRI said...

Buat penat je si akak tu habiskan duit bli ular tu tp plan x jd pulak.. Haha

zulhilmi tempoyak said...

stail jugak... nk ikot la.. ;p

ejulz said...

hahaha.. nak balas dendam la tu.. hehe

Syaiful Izwan said...

nak buat jugak la prank ni kat someone...agak2 nye dia menjerit and melompat tak?