Followers

Friday, 31 May 2013

HYDE-VIXX


Assalamualaikum^^

entry hari ini nak bercerita pasal group VIXX yg dah buat comeback dengan single terbaru,HYDE
kpoppers yg lain sure dah taw kan?
*hari ini EXO buat comeback,tp tkde mood nak cte pasal dorang :D

MV lagu HYDE memang awesome sgt!!!
style VIXX pon dah bertukar ala2 vampire!



*part wings doramg keluar nie memang awesome!hehe...

*paling suka part nie...
serammmmmmm.......!huhu

yang paling awesome dlm MV nie ,part macam2 binatang yg keluar!
ada ular la....ape sgala mak nenek ada..
haha...

pape pon jom layan full MV dorang!

sorry kalau size MV nie kecik,,
dah try besarkan tapi tak boleh...huh!

Friday, 17 May 2013

WE GOT MARRIED^^


SALAM^^

gempak tak title entry hari nie?
siapa yg kahwin lak nie kan?
zyra ke?ohhhhh tidak sama sekali lah...hehehe.....
WE GOT MARRIED nie sebenarnye reality show kat korea.
kira macam kahwin olok2 antara artis korea la.
zyra suka tgk pasangan taecyeon(kumpulan 2pm) & Emma Wu,artis dari Taiwan.
selain dorang,zyra suka pasangan Hongki(kumpulan Ft island)&Fuji Mina,artis dari Jepun.

nama pon dah global edition kan....
so pasangan dorang harus lah dari negara yg berbeza!
best oiiii!!!!

hongki&mina nieh pemalu skit...
ble suruh snap gmbr utk pra wedding dorang segan2 plak...!
ahahahaii....comel tul la dorang nie...
tp ada jugak part yg agak romantik^^

*terkejut letew tgk Mina pakai wedding dress.!
bukan main cantek,,melting kan?hehe....

Hongki nyanyikan lagu utk Mina smpai si isteri nie pon menangis terharu.
bukan Mina tu je terharu,zyra pon turut serta menitiskan airmata part nieh!
*hahaha pe la kau zyra!!

minat gle lah gambar dorang yg nieh!!!
time wedding zyra,zyra nak gmbar macam nie!!!
ok kne tuntut dengan SAD nie..hehe :D

taecyeon dengan emma nie memang pasangan yg comel..
lebih2 lagi emma ni lagi muda so memang terserlah la sikap kebudakan2 and manja dia,,
alahaiiiii...jelez nye!
da la taecyeon nie bias zyra!!!
(pe tu bias???ok g google skrg!haha)


photoshoot utk pre-wedding dorg dekat tempat yg ada salji ok.
class gitu..
memang cntek la kan gmbr2 dorang!!romantik habis!

lahaiii romantik nye part nieh!!aishhh!!
memang nak sgt tuntut dekat SAD nanti..
kalau de jdoh la kan.huhu....

WE GOT MARRIED nie baru epd6,
sekarang tgh tunggu epd7 plak...
adoii  lambat nye nak keluar dekat youtube,,,
hehe...
tak nak join tgk sama2 ke?
best taw......romantik gitu!hehe...


Monday, 13 May 2013

BUNKFACE HILANG PEMINAT???


SALAM readers^^
entry utk hari ni bukan lah nak menjatuhkan sesiapa...
cuma entry ini sekadar luahan seorang peminat...
artikel di MEGAHITS hari nie menceritakan perihal kumpulan indie BUNKFACE.
zyra sure ada antara korang yg kenal and minat dorang kan??

dlu,zyra juga salah seorang peminat dorang.
tapi sejak dorang keluar kan statement seperti "anti-kpop",
and YES,zyra dah tak suka kan dorang...

HILANG PEMINAT?
mungkin dorang nie lupa yg kebanyakkan peminat dorang juga adalah peminat KPOP.
spe ckp KPOPPERS tak support artis negara sendiri??
kami juga support artis malaysia tp BUNKFACE dengan lantang mengkritik perihal KPOP.
mungkin bg dorang,statement dorang yg dlu tk seberapa pon,
tapi KPOPPERS amat terasa and sudah hilang minat pada BUNKFACE.
so jgn salah kan kami sebgai peminat telah beralih arah dengan meminati genre musik yg lain.

di tambah pula dengan statement and cte2 yg kurang enak perihal BUNKFACE daripada pihak media,
kami sudah semakin hilang minat utk dengar atau mengikuti perkembangan kumpulan nie lagi.
sometimes kelakuan gle2 korang seperti tidak menghormati perasaan orang lain.

kepada peminat tegar BUNKFACE,
sorry la kalau entry nie buat korang makan dalam..
ini cuma luahan bekas peminat tegar BUNKFACE suatu ketika dahulu.
so korang tak payah la nak mengamuk bagai.
korang lagi byk kutuk KPOP.
KPOPPERS relaks je :D

pape pon,sebagai manusia yg "bijak"
kte harus bersikap universal..
bagi zyra,zyra layan semua genre musik.
lagu tamil pon layan asalkan sedap and maksud lirik tu tak pesongkan akidah.

ape pulak pendapat korang?
:)