Followers

Monday, 29 April 2013

my sweet sour dream :D


SALAM readers^^
happy monday and selamat bekerja kpd mereka yg terpakse bangun awal2 pagi utk mencari rezeki!!!hehe...  :D
entry hari ni zyra nak cerita pasal mimpi yg zyra dapat baru2 nie...
huhuhu....

mimpi nie agak interesting jugak la!!!!
ada happy,ada jugak yg sad nye...
OMO!!!
baru2 nie zyra ada mimpi pasal budak montel and my bias,DAEHYUN OPPA!!!!
WHATTTTTTT.....???!!!!!!

serius tersangat lahh terkejut nye macam mana daehyun nie boleh muncul dlm mimpi zyra lak kan?

ok nie jln cerita my dream tu ye:

dlm mimpi zyra tu my budak montel jelez tgk zyra naik 1 bas dgn daehyun!
HAHAHAHAHAHAHA.....
funny laaa :D
hmmm tp yg sedih nye dlm mimpi uwh zyra cuba explain perkara yg sebenar dekat budak montell tp dia tk nak dgr smpai zyra merayu2+menangis bagai!
*haa macam nie la gaya montel dlm mimpi uwh
dia wat derk je aku ckp gan dia!
SEKEH baru taw!

last2 zyra dah penat zyra pegi lah dekat DEAHYUN :D
time tu la baru budak montel nak panggil2 zyra&hug zyra kuat2!
zyra pulak dok terjerit nak lari dari dia n panggil2 DAEHYUN!
*OK DRAMA APAKAH INI?

ending dia,kterog berbaik jugak!
HAHAHAHAHAHA....
mimpi ni dah macam drama korea je :P

P/S:
korang pernah tak mimpi artis macam zyra nie?
hahaha rasa macam kelakar plak kan...


No comments: