Followers

Wednesday, 24 April 2013

internet problem!!!sorry :'(

*ok!!!
gambar nie takde kaitan dengan tajuk entry hari nie...
juz nak ckp makin hari zyra makin falling in love dengan HOYA yg gorjez nie yo!!!
ohhh god!!!HAHAHAHA....

actually entry hari nie zyra nak say thanks bebanyak kat korang yg sudi blog walking and sudi follow blog zyra...!!
tapi sekarang nie ada masalah skit dgn internet dekat rumah nie..
so zyra tak leh nak follow back or bw back kat blog korang..
serius ase skrg nie macam nak menangis ok!!
rndu nak update blog macam selalu and nak bw dekat blog korang...!! :'(

ble line internet nie da ok,zyra akan KEMBALI and terjah blog korang ok??
huhu...
:D


No comments: