Followers

Tuesday, 30 April 2013

HELLO BABIES&BOYFRIENDS^^


ASSALAMUALAIKUM^^
sepanjang tengahari td,zyra ralit betul tgk variety show dari korea,
HELLO BABY.
bagi korang yg bukan kpoppers,mesti tak pernah tgk show nie kan?
show nie pasal artis korea yg terpilih and diberi tanggungjawab utk jaga "anak2" angkat dorang selama 3 bulan.
sebenarnye HELLO BABY nie dah byk musim.
tp zyra juz akan tgk kalau ada group yg zyra suka je taw!OPPPSSS!!!

*HELLO BABY SHINEE
serius ckp baby yoogeun sgt comel!

nie epd last yoogeun terpaksa berpisah dgn shinee appa
sedih sgt :'(

*HELLO BABY B1A4^^
byk session yg zyra tgk,epd last yg nie paling sedih!!!

sooo sweet!!!
part nie memang sedih!
zyra nangis teruk smpai selsema ok!
airmata seorang ayah..walaupon bukan anak kandung tetap syg :')

*hello baby mblaq
bagi zyra,group nie paling beruntung sbb dapat "anak2 angkat" yg paling comel.
bg pandangan zyra la.hehe


tak boleh tgk org lelaki nangis!adoiii...

*HELLO BABY BOYFRIEND
tak sangka dorang terpilih jadi appa hehe...
kyeopta!

walaupon cuma variety show,dorang semua tetap syg dekat anak2 angkat dorang.
bayangkan selama 3 bulan slalu bsama,ttbe dah takleh jmpe.
mesti sedih kan?
ayah mane tak syg kan anak .. :)

lpas BOYFRIEND agak2 nye group ape plak ye..?
hope INFINITE is coming soon !hehe

3 comments:

Nur Najihah said...

gila best yang boyfriend punya.

Nora Karim said...

kalau dah 3 bln tinggal bersama then kena berpisah mmg la sedih... akak tak pernah tgk tapi sedih pula tgk video yg kena berpisah tu.. hhuu

Najwa Ayuni said...

mcm best jee citer ni :')