Followers

Saturday, 9 March 2013

CREAM CHEESE ICE CREAM


ASSALAMUALAIKUM.....
malam2 nie ttbe lahhh mulut nie teringin nak makan y pepelik!!
*aishhh mcm2 lahh kau nie zyra...
nak taw pe yang zyra teringin sgt nak mkn??
CREAM CHEESE ICE CREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok tak ke pelik uwh??
mana nak cari malam2 nie kan???
duduk kat hostel plak uwh....terperap je dlm bilik.
kebetulan minggu nie memang tak ke mana...layan novel je.LALALALA.....
never mind!cuti sem nak dekat dah!!
nanti balik rumah,nak suruh my sister buat lah!!
dia agak pakar bab2 memasak nie...
*adik dia y sorg nie sah2 tak reti masak!macam ne nak kawen nie? :'(
resepi nye dah jumpe..so tak la nanti pening kpale cam mana nak buat aiskrim tu...
HEHEHEHE....




nampak menyelera kan!!!
betul tk??
opppsss tapi kan ada sesetengah org tak suka makan cheese..
tgk gmbr je pon dah boleh buat dorg loya tekak..
hehe....SORRY FRIEND :D

4 comments:

Cik Yaya said...

salam..

askem yg kon tu je nmpk sedap..hehe

Haziyatul Afrin said...
This comment has been removed by the author.
Nur Madihah said...

aiskrim kon nampak sedap! yummy =D

erni ariffin said...

bestnye askremmmm...