Followers

Saturday, 2 March 2013

baucer buku 1malaysia?


assalamualaikum..
hari nie jari nie ttbe plak gatal nak menaip pasal baucer buku yang baru je dapat semalam.
org len da dapat lama da pon,tak kecoh2 pon kan?
*hahaha ko sorang je lahh yang poyo lebih zyra ;D
tak nak melalut banyak sgt lah kan,juz nak ckp baucer yang bernilai rm250 tu,dah selamat di gunakan smlm !
LALALALALALA...
tapi baru gne rm100 lah..t nak borong novel kat POPULAR plak,,,smlm baru kat MPH je !
smlm beli 4 buah novel nie je...
HEHEHE...

finally!!!dapat gak zyra beli novel nieh!!!
sekian lama memendam rasa nak beli,tapi berfikir bpuluh2 kali sbb harga dia y agak mahal^^
tapi sinopsis cte nie agak menarik!

selain uwh,zyra beli novel nie,PERSIS PUTERI..
sinopsis dia agak best gak..baru baca sampai bab20 je..
hehe


tak sabar nak baca novel yg nieh...
watak lelaki dia agak sama dgn  budak montel^^

and lagi satu novel uwh tajuk nie kahwin kontrak..
tapi takde plak image novel uwh kat google or yahoo...malas plak nak snap sendri....
hehehe....

mission seterus nye,nak cari novel nieh!!huhu!!!
tapi budak montel kata nak sponsor,kan?
hahaha.. ok jugak,leh gne baucer uwh utk beli novel yg len!
still ada baki rm150 and smlm dpt baucer rm5 sbb BORONG novel kat MPH^^
LALALALALA...

btw korg ada dapat baucer buku jugak kan??
korg beli novel pe ea??
bgtw lah,,,lehh gak zyra usha2 nanti..
HEHEHE...

No comments: