Followers

Thursday, 21 March 2013

MAN IN LOVE+INFINITE^^


ASSLAMUALAIKUM^^
*sambil lambai2 tangan !!huhuhu
waaa mood tgh happy sgt2 niehh!!!!
kenapa yah???sbb dapat results SPM gempak ke??
ohhhh tidak sama sekali!!hehehehhe....
my age dah 19 tahun taw...dah setahun dah pon dapat tahu results SPM .
*congrats ye kat adik2 yg dpt excellent results utk SPM... :)

ok skrg nak sambung balik cte pasal mooh happy td..
zyra happy sgt2 sbb group tersayang zyra dah buat comeback !
group ape??
haruslahh group INFINITE!!!!!!!!!!!!*jerit sekuat hati biar satu dunia dgr..K TIPU!

balik je dari kolej rehat2 jap terus on lappy then terjah youtube!
sbb pe??nak tgk full mv infinite lahh kan ^^

ohh my cool rapper hoya!ur smile seriously sweet like candy!

also my cool rapper dongwoo!!!!always melting with ur voice!

ohhh L oppa....ur charming smile always make me crazy!

my sweetie sungyeol!!!!please cook for me too..jebal!!

lovely sungjong with kitten..ohhh sooooooo sweet!

leader sungkyu look so happy when falling in love^^

woohyun also look so happy^^

mesti ramai inspirit terlalu bahagia sgt hari nie kan??huhu...me too^^
ok jum layan full MV man in love by infinite !
enjoy ok....


I AM IN LOVE WITH INFINITE


Saturday, 9 March 2013

CREAM CHEESE ICE CREAM


ASSALAMUALAIKUM.....
malam2 nie ttbe lahhh mulut nie teringin nak makan y pepelik!!
*aishhh mcm2 lahh kau nie zyra...
nak taw pe yang zyra teringin sgt nak mkn??
CREAM CHEESE ICE CREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok tak ke pelik uwh??
mana nak cari malam2 nie kan???
duduk kat hostel plak uwh....terperap je dlm bilik.
kebetulan minggu nie memang tak ke mana...layan novel je.LALALALA.....
never mind!cuti sem nak dekat dah!!
nanti balik rumah,nak suruh my sister buat lah!!
dia agak pakar bab2 memasak nie...
*adik dia y sorg nie sah2 tak reti masak!macam ne nak kawen nie? :'(
resepi nye dah jumpe..so tak la nanti pening kpale cam mana nak buat aiskrim tu...
HEHEHEHE....




nampak menyelera kan!!!
betul tk??
opppsss tapi kan ada sesetengah org tak suka makan cheese..
tgk gmbr je pon dah boleh buat dorg loya tekak..
hehe....SORRY FRIEND :D