Followers

Friday, 1 February 2013

TWILIGHT VS SINISTER!

assalamualaikum semua nye!
huhu...seronok bcuti??
ehhh cuti ape ea hari nie??
hari wilayah la!!so spe2 y dok area KL nie,semua nye bcuti la..
y dok jauh2 uwhh jgn jelly2 plak!!HAHAHA..
ok di sebabkan hari ni byk mse free,so zyra pon on lappy and pasang niat nak tgk cte TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2..
ketinggalan zaman tul kan zyra nie?
orang lain da tgk lme da!!budak montel zyra da lme bg link cte uwh tp line internet asyik slow je!!
memandangkan my sister baru bayar broadband nie,line pon laju bukan men!!!!

TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2

sekian lama zyra tunggu,akhir nye dpt gak tgk cte nie..minat gler kot cte nie!!
siap download and simpan kat lappy taw....
juz part2 nie je lambat skit dpt tgk...nak tgk kat wayang dlu,tkde spe nak ajak kuar!
hahaha...



part2 nie macam gempak je,sekali semua nye hanya lah bayangan pada masa depan!
tertipu aku!!HAHAHAHA..
tp serius part ending uwh memang AWESOME lah!


pape pon,dorg dua nie memang lah cute ^^
HAPPY ENDING ^^

SINISTER

tak plan pon nak tgk cte nie,tp da alang2 ade kat web tu,line plak cool je kan,
so layan laa jap...ramai y ckp best..so tgk laa...
starting cte nie agak bosan!lme2 uwhh baru lahh ase seram dia...


byk2 cara y family dlm cte nie kne bunuh,zyra paling ske y part nie hah!!
PERGHHH!!!stylo gle laaa ikat orang kat pokok then men gayut2 plak!!!!
serius ckp,orang barat je y akan terfikir gne cara camnie!!
bapak laa kreatif nye!!!
*ya allah zyra,sejak ble ko jd seorang y psiko nie??!!!SCARY!!

kemain smart plak budak nie kne rasuk kan...
korg rupa nye y bnuh family korg sendri!!!
huh!!!!

last part nie memang nak mintak sepak aku!!
heart attack seketika taw..
grrrrrr...............!!

kesimpulan nye,movie y zyra tgk arinie semua nye best laa...
ada ke antara korg y tak tgk lagi 2 movie nie?
so tgk laa k..
enjoy^^



2 comments:

✿A I N A A✿ said...

dua2 cerita ni ena tak pernah tengok lagi.. sob sob sob.. byk kot cerita ena nak tengok... huaaaaaaaa

FarhanahAdzlan said...

siri twillight yg pernah tngok breaking down part two jee itupun nasib baik dapat tengok kat wayang yg lain2 tu tak tau camne nak download tak jumpa linknya lg huhu.
citer yg seram2 ni pikir 100 kali nak tengok hahaha