Followers

Friday, 15 February 2013

5 members INFINITE sudah graduate !!!!

assalamualaikum readers...
salam jumaat...
hmmmm hari nie hari paling meaningful utk INSPIRIT sbb oppas kteorg da graduate!!!
huhu...suka nye
tahniahhhh oppas! LALALALALALAA....

Infinite Sunggyu, L, Sungyeol, Hoya, dan Dongwoo telah graduate dari Universiti Daekyung.

myungsoo aka L

sungyeol

sungkyu

kelima2 oppas nie telah diterima utk belajar di universiti musik nie pada tahun 2011.oppas belajar Muzik Praktikal, dan oppas telah menerima banyak perhatian kerana oppas menghadiri universiti yang sama dengan utama sama. Walaupun oppas sibuk dengan jadual, ahli-ahli sentiasa menghadiri kelas dan juga mengambil ujian pertengahan semester dan akhir tahun. oppas juga mengajar vokal dan tarian kepada pelajar lain di universiti.

oppa,why u look so handsome??!!

congrats my sungyeol oppa..!

Kerana Hoya dan Dongwoo tengah sibuk dengan jadual Infinite-H, hanya L, Sungyeol, dan Sunggyu akan menghadiri majlis graduasi..

info diperoleh hasil pncarian di google/facebook/twitter^^


Thursday, 14 February 2013

15 FAKTA MENGENAI JUSTIN BIEBER


assalamualaikum...
waaa lme ase nye tak update blog nie...
bukan tak nak update tp mslh nye idea tak nak timbul2!!!
punye la jelez tgk org len dok semangat update blog dorg!
huh!!
di hari y agak mendung ni,zyra ttbe dpt idea nak wat entry bout JUSTIN BIEBER^^

spe y tak kenal dgn justin nie kan???atau lebh di kenali sbagai JB.
daripada budak skolah tadika smpai lahh y mak mak org,semua kenal and suka JB ni..
JB nie bukan stakat pandai bernyanyi,tapi agak NICE LOOKING laaa!!
*hahahaha tu y penting :P
korg nie peminat setia JB ke?mesti da taw serbab skit bout dia kn?huhu
tapi kat bwh nie antara info tambahan y mybe korg tak pernah taw bout JB^^

*JB berkongsi tarikh lahir y sama dengan penyanyi kesha,1 march
*waktu tidur JB hanya 6 jam disebabkan jadual kerja yang padat
*JB takde akaun skype
*JB takutkan kilat!
*JB nak ade 3 orang anak^^
*haiwan kesukaan JB adalh zirafah..??
*JB menyebut perkataan "never" sebanyak 69 kali sewaktu menyanyikan lagu "never say never"
*lagu "thats should be me bukan lagu yg ditulis sendiri oleh JB td hanya sekadar "cover"
*JB tak suka kucing sbb pernah bermimpi kucing telah memakan diri dia :D
*JB takutkan badut!
*JB myebut pkataan "smile" sebanyak 36 kali sewaktu menyanyikan lagu "you smile"

*JB memiliki ipad
*pertama kali JB bertemu dgn Usher adalah di tmpat parkir kereta!

*JB suka makan buah anggur dan pisang
*JB mendapat penari2 latar hasil pencarian nye di You Tube

haa so skrg da tw la kan serba skit pasal si Justin Bierber nie kan?
huhu...
ok readers,thats all for today...
xoxo^^

Friday, 1 February 2013

TWILIGHT VS SINISTER!

assalamualaikum semua nye!
huhu...seronok bcuti??
ehhh cuti ape ea hari nie??
hari wilayah la!!so spe2 y dok area KL nie,semua nye bcuti la..
y dok jauh2 uwhh jgn jelly2 plak!!HAHAHA..
ok di sebabkan hari ni byk mse free,so zyra pon on lappy and pasang niat nak tgk cte TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2..
ketinggalan zaman tul kan zyra nie?
orang lain da tgk lme da!!budak montel zyra da lme bg link cte uwh tp line internet asyik slow je!!
memandangkan my sister baru bayar broadband nie,line pon laju bukan men!!!!

TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2

sekian lama zyra tunggu,akhir nye dpt gak tgk cte nie..minat gler kot cte nie!!
siap download and simpan kat lappy taw....
juz part2 nie je lambat skit dpt tgk...nak tgk kat wayang dlu,tkde spe nak ajak kuar!
hahaha...



part2 nie macam gempak je,sekali semua nye hanya lah bayangan pada masa depan!
tertipu aku!!HAHAHAHA..
tp serius part ending uwh memang AWESOME lah!


pape pon,dorg dua nie memang lah cute ^^
HAPPY ENDING ^^

SINISTER

tak plan pon nak tgk cte nie,tp da alang2 ade kat web tu,line plak cool je kan,
so layan laa jap...ramai y ckp best..so tgk laa...
starting cte nie agak bosan!lme2 uwhh baru lahh ase seram dia...


byk2 cara y family dlm cte nie kne bunuh,zyra paling ske y part nie hah!!
PERGHHH!!!stylo gle laaa ikat orang kat pokok then men gayut2 plak!!!!
serius ckp,orang barat je y akan terfikir gne cara camnie!!
bapak laa kreatif nye!!!
*ya allah zyra,sejak ble ko jd seorang y psiko nie??!!!SCARY!!

kemain smart plak budak nie kne rasuk kan...
korg rupa nye y bnuh family korg sendri!!!
huh!!!!

last part nie memang nak mintak sepak aku!!
heart attack seketika taw..
grrrrrr...............!!

kesimpulan nye,movie y zyra tgk arinie semua nye best laa...
ada ke antara korg y tak tgk lagi 2 movie nie?
so tgk laa k..
enjoy^^