Followers

Sunday, 27 January 2013

haiwan yg mustahil dijadikan pet

second entry utk mlm nie!!
maklum lah nak lpas kan gian cuz da bpe hari tak menaip nie..
hhuhuhu...
mseti antara korg nie yg suka kan haiwan,betul tak??
pantang nampak kucing or haiwan2 yg cute mute je,mesti korg nak terkam n bawak balik umah...
HAHAHAAHAHA...
tapi tak semua haiwan yg cute mute nie korg boleh bawak balik n terkam sesuka hati..
nanti tak pasal2 korg plak yg di terkam nye..
HEHEHE...

panda mata polka dot dot!!
haha sesuka hati je panggil camtu kan..
panda memang cute kan?ase nak cubit2 je tapi jgn berangan lahh kita boleh jaga n jadikan haiwan peliharaan kat rumah...!
haiwan nie antara spesis y semakin pupus kan :')

bayangkan kalau kat malaysia ade org y jadi kan kangaru nie sbg pet??
pergh!!!!
mesti habis lingkup barang2 kat dlm rumah sbb kangaru nie g dok lompat2!!!

nak jadikan penguin sbg pet??
nampak gaya nye korg kne laa bpindah dari malaysia and mohon tinggal di tmpt yg penuh dgn salji bagai nie ye..
hehe..tapi penguin memang cute kan?jalan tkedek2 je..HAHA

alahai..comel nye harimau bintang nie..
da laa bulus nye gebu2,ade dot dot lagi tu hehehe,,
tapi kalau ase nak kne terkam sila laa jadi kan sbg pet..
tah2 kte plak y jadi pet dorg nie...SCARY :'(

ya allah comel nye polar bear nieh!!!
geram plak tgk aish!!!!!!!!!!!!!
comel uwh memang la comel kan,tp jgn harap bleh peluk cium dia kat rumah...
mohon pindah kat ngara yg pernah salji n sjuk mcm dlm peti ais!
HAHA...

semua haiwan2 nie cute2 je kan,tapi sejujurnye zyra bukan la seorg pencinta haiwan..
setakat nak men2 belai2 gitu bleh la .. :P

7 comments:

Dayah Danisha said...

Gila siot cute kod polar panda tuu... !

Pykaa Pdott said...

memang cute tapi yg rimao tuh memang tak brkenan lnsong la . haha :P

nadia farhana said...

kalau dapat memang aneh hehe :)

shar90 said...

best klu dpt snow leopard putih sekor tp mcm awk ckp r,,, ntah2 kite plak jd pet dia... hahaha

As Nordin said...

tetiba teringat kawan rumate bela baby harimau buat pet kat rumah..sekarang dah tak bela sebab dah terlalu besar...

amani_alya said...

Alya panda>_<

FarhanahAdzlan said...

beli bearr jee anak patung komfem leh peluk skali hahaha :)