Followers

Sunday, 27 January 2013

haiwan yg mustahil dijadikan pet

second entry utk mlm nie!!
maklum lah nak lpas kan gian cuz da bpe hari tak menaip nie..
hhuhuhu...
mseti antara korg nie yg suka kan haiwan,betul tak??
pantang nampak kucing or haiwan2 yg cute mute je,mesti korg nak terkam n bawak balik umah...
HAHAHAAHAHA...
tapi tak semua haiwan yg cute mute nie korg boleh bawak balik n terkam sesuka hati..
nanti tak pasal2 korg plak yg di terkam nye..
HEHEHE...

panda mata polka dot dot!!
haha sesuka hati je panggil camtu kan..
panda memang cute kan?ase nak cubit2 je tapi jgn berangan lahh kita boleh jaga n jadikan haiwan peliharaan kat rumah...!
haiwan nie antara spesis y semakin pupus kan :')

bayangkan kalau kat malaysia ade org y jadi kan kangaru nie sbg pet??
pergh!!!!
mesti habis lingkup barang2 kat dlm rumah sbb kangaru nie g dok lompat2!!!

nak jadikan penguin sbg pet??
nampak gaya nye korg kne laa bpindah dari malaysia and mohon tinggal di tmpt yg penuh dgn salji bagai nie ye..
hehe..tapi penguin memang cute kan?jalan tkedek2 je..HAHA

alahai..comel nye harimau bintang nie..
da laa bulus nye gebu2,ade dot dot lagi tu hehehe,,
tapi kalau ase nak kne terkam sila laa jadi kan sbg pet..
tah2 kte plak y jadi pet dorg nie...SCARY :'(

ya allah comel nye polar bear nieh!!!
geram plak tgk aish!!!!!!!!!!!!!
comel uwh memang la comel kan,tp jgn harap bleh peluk cium dia kat rumah...
mohon pindah kat ngara yg pernah salji n sjuk mcm dlm peti ais!
HAHA...

semua haiwan2 nie cute2 je kan,tapi sejujurnye zyra bukan la seorg pencinta haiwan..
setakat nak men2 belai2 gitu bleh la .. :P

Sunday, 13 January 2013

colourful cutie ice-cream^^



hey hey hey!!!!!!!!!
happy sunday u alls :D
skrg musim hujan n mendung je kan?
bagon tdo pagi td ase sejuk semacam je upe nye kat luar tgh ujan..
hohoho.....dok KL pon da ase dok kat CAMERON HIGHLAND^^
spe kat sni suka makan aiskrim????
sila angkat kaki n tangan anda!!HAHAHAHAHA...
zyra pon suka mkn aiskrim gak tp takde la smpai takleh nak control kan..
de mse je mkn ...
sejak2 nie asyik nak mkn aiskrim je...
zyra nie jenis tak suka membazir so zyra tak kan beli aisrim y bjenama..
slalu nye aiskrim bjenama y jual kat SHOPPING COMPLEX nie memang la sedap.
tapi kuantiti aiskrim uwh sedikit sangat!!!
kte makan pon ase tak puas...
tp setinggah orang tu kalau da peminat setia aiskrim,harga uwh tak kan jadi penghalang bg dorg.
asalkan sedap,10 kali dorg akan beli!!
:D




cute2 je kan aiskrim nie??
aishhh nie y wat terliur nie...
t ble2 hangout gm kwn2,zyra nak mkn aiskrim la..
tk pon g je kedai runcit,kan byk aikrim murah2 plak tu hehe :P

Friday, 11 January 2013

INFINITE H so HOTTT...!



i say HO,you say Ya!
HOYA!!!!!!!!
hohoho.....
spe tak kenal gan trendmark si hoya nie kan???
well,my oppa la kan ^^
si comel dongwoo mesti lah femes gan jaws dia y unik tu..
hehehe....
ohhh my oppas^^

ok,motif entry arinie nak cte pasal INFINITE H
pe tu ??
nie gabungan antara 2 rapper dri group INFINITE,hoya and dongwoo...
dorg baru je release album dorg berdua tanpa members INFINITE y len..
serius ckp,lagu2 dlm album FLY HIGH nie semua nye best2!!
memang daebak lah!!!!



pape pon,hope 1 day t INFINITE akan wat comeback...
tak sabar nak tgk dorg ckup 1 kumpulan..
jgn laa asyik wat solo je...
t rndu taw tak!!hahaha....

mv special girl da kuar...!!
ensem kan dorg??omo!!!
serius minat gler lagu nie...