Followers

Saturday, 24 November 2012

kami kpoppers tak kan TERPISAH

salam semua nye...
since mlm td smpai la aku bgon tdo pagi td,marah aku still tak redha2...
sbb pe aku mrh nie???
HUH!!!


HAAAAA!!!!!!!!!
bapak besar kan pix group NU'EST gan VIXX aku kasi tayang kat entry nie..
kalau spe y tgk SHOUT AWARDS kat 8tv mlm td sure korg taw n da tgk 2 group y daebak ni perform?
n korg pon sure2 da taw y 2 group nie kne BOOOOO n kne baling SAMPAH??!
ooohhhh my ........!
ehhhh tlg laa weyh..
kalau tak minat kpop pon tak yah nak malu kan owg smpai camtu sekali...
y paling tak bleh blah since korg wat camtu da sah2 malu kan ngara MALAYSIA ...
nampak sgt MALAYSIAN nie KURANG AJAR....
ooohhhh myyy....!
serius aku malu weyh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smpai kat kat twitter pon da jadi trending taw tak!!!
"https://twitter.com/search?q=%23MalaysiaSaySorryToVixxAndNuest&src=tren"
haaaa tgk uwhh....!!
aku pon de gak say sorry kat 2 group nie kat twitter...
to  and  , because last night excident.. :'(



bukan setakat kat twitter je y jadi trending,kat allkpop forum pon nek nem MALAYSIA!
bapak laa pedih n makan dlm tgk td huh!!!

*for non-kpoppers y da kutuk2 kpop n wat perangai cam palat malam td...,serius doe y korg semua nie tak taw erti BERSOPAN SANTUN...
ni MALAYSIA...SATU MALAYSIA...!take note yee...
soooo sad laa kat korg nie....
parents tak ajar ea....????

1 comment:

Anonymous said...

malaysian kpoppers ni sume bodoh piang, bangang nak mampos...stupid assholes!....