Followers

Thursday, 11 October 2012

sepantas mana korang menaip??

assalamualaikum readers^^
haaa mlm nie aku nak merepek pe lak kan ??
hoho....dok aku belek2 koleksi gambar aku y semakin semak n menimbun dlm notebook aku y semakin tenat nie,ttbe ternampak laa kan satu gambar y wat aku tersenyum sorg2.... :)

ok gambar nie aku snap gan best friend aku,ekin^^
dia y tolong edit kan gambar nie..huhu..
dah knape kan kterog dok pegang trofi bagai??
hahah...actually baru2 nie aku de terpilih masok contest speed typing,
alhamdulillah aku dapat number 2... :)

ok ckup!!bukan tu motif utama aku wat entry nie ye...
aku nak cte pasal sepantas mne korg menaip??
aku slalu ingat pe y lecturer aku ckp b4 nie,
semua owg boleh menaip tapi tak semua owg boleh menaip ikot cara y betul :)

korg nak taw tak sepantas mne korg menaip???
jum terjah web nie,http://10fastfingers.com
korg boleh pilih bahasa ape y korg nak test...
ehhhhh jap!!!!
tapi b4 uwh,korg kne dlu taw kedudukan atau susunan jari y betul ble nak menaip...


ag bagus kalau korg download kiran's typing tutor,
korg boleh wat practise kat situ^^
best taw... ^^
ok pe tunggu ag,jum lahh try!!!!


3 comments:

ZWAN SABRI said...

Tudiaahhh. cepat sungguh dia taip sampai dapat n0.2.. Congrats dear.. :)

Mieya Atiera said...

Tahniah.

Syaiful Izwan said...

tahniah...laju jugak e menaip..