Followers

Sunday, 30 September 2012

INFINITE nak datang LEGOLAND MALAYSIA??!!!!!


 flyingbacons  : "Infinite is going to Legoland to film an mv but the date is not confirmed. Around Nov-Jan.Legoland received email from Woollim

salam readers....selamat pagi semua^^

ehhhh!!!!!salahh laaaa...da pkul 12 lebih da nie...so tengah hari laa da kan..hehehe...*mianhae^^
korg nampak tak tweet kat ats uwh?????





OMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!betul ke INFINITE nak dtg malaysia??????!!!!!!!!!!!!!!
lme jugak aku dgr desas desus y dorg nak dtg....
tiap kali bukak TWITTER je,mesti bebudak nie dok ckp pasal INFINITE.....
nak cye ke tak ea????tp ble aku tbce tweet y kat atas uwh,ttbe lak perasaan percaya uwhh membuak2!!!!
alangkah indah nye kalau semua desass desus uwhhh menjadi KENYATAAN!!
SOOOOOOOOOOOOOOOOO HEAVEN^^
n alangkah indah nye dunia kalau dpt meet dorg kat LEGOLAND uwh!!ya ALLAH,bahagia nye aku^^




dear oppas,can't wait laa mau meet oppa!!
*mampu ke kau zyra?haha
pape pon,tetap bangga meyh kalau INFINITE jd shoot MV kat LEGOLAND MALAYSIA!!
waaa....sekurang2 nye dorg "nampak" kewujudan MALAYSIA nie.
hehehe.....thats mean MALAYSIA da mkin GEMPAK!
I LOVE MALAYSIA..
*perghhh da cam nak sambut merdeka aku nie :D
i love u too,INFINITE^^


Tuesday, 4 September 2012

THE VAMPIRES DIARIES

assalamuualaikum ^^
waaaaaa lme nye tak update pape kat blog nieh...!!!
tkde idea lahh....agpon tkde hot story nak cte kat korg....LALALALALA...
arinie lak,ttbe je ase nak update nlog nie....so ,gan pantas aku ckp notebook bruk+broadband nie cari materials nak sumbat dlm entry nie...


btw,,,BEST kan title entry aku??hahahaha..ase cam gempak semacam je kan..!!!
fine,aku always poyo ahaks!!
korg mesti da pernah tgk cte nie kan???
hukhukhuk!!!!aku nak ngaku y aku tk pernah tgk cte nie smpai habis..separuh jln je...
then tak phm daa!!!
so,sempena aku da bli handphone y baru*handphone lme kne curik!!!aku benci indon man!!!!
dgn menggunakan khidmat "android" y sgt mesra alam uwh,
aku pon install laa novel "THE VAMPIRES DIARIES" nie..
byk lagi nie y aku tak bce..tiap kali de mse free je,
aku mesti kuar kan handphone aku,then bukak lagu,terus sambung bce novel nie..!!!!
watak2 dlm cte nie agak awesome gak la....
ala2 cte TWILIGHT laa senang cte kan..
ohhhh ye!!!!!!aku de gak istall novel "TWILIGHT"..!!!! ^^
mission aku skrg nie,aku nak cpt2 abiskan bce novel TVD uwh,then bce TWILIGHT lak..
btw,korg ske cte pe yahh????
share laa gan aku...ne taw aku pon lehh join skaki ke hehehhe..