Followers

Sunday, 22 July 2012

MAGIS MANIS COKLAT^^

assalammualaikum u all !!! :D
waaa happy semacam lak ko kan zyra...heheheh.....
well,aku kan kanak2 ribena ,kne always hapy2 kan....
btw gempak mak ngah tak title entry aku mlm nie??
hehehehhehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
actually mlm nie aku nak bgtw korg pasal novel grafik y aku ske bce skrg nie....


*Jemputlah ke kedaiku... Segala hajatmu akan termakbul.
Sebagai bayaran, sesuatu paling berharga dalam hidupmu akan aku ambil...
Aikawa Shokora, sang suri pemilik toko Chocolat Noir. Apakah yang menanti pelanggan toko itu?Kisah suka duka penuh misteri!



*Adakah kau mendambakan coklat yang mampu menunaikan segala permintaanmu? Tetapi sebagai bayarannya bukan sembarangan...

Coklat yang dibikin Aikawa Shokora memiliki kuasa magis menunaikan permintaan sesiapa yang memakannya. Dialah pemilik toko bernama Chocolat Noir. Bagaimana Aikawa akan menghadapi musuhnya iaitu White Witch? Nikmatilah hidangan buku misteri siri ke-4!

:P
haaa mesti korg pon cam da tertarik nak bce novel grafik nie kan??aishh pnjg sgt laa nk sebut,sebut komik suda!!!HAHAHAA!!!
slalu nye aku akn bli komik y b'unsur kan LOVE aka JIWANG!!
tp ttarik lak nk try bce komik y jnis seram2 camnie..
tp jgn wsau!!!!komik ni still de JIWANG2 laa^^
if korg pon minat bce komik,try plak bce komik y nie...
memang best taw...!!!!!!

*cuba korg bayang kan if tul2 kdai coklat NOIR uwhh wujud???
sanggup ke korg g sne n bli coklat uwh??
waaaa....so angker!!!!!
 

4 comments:

nana kamarul said...

Macam best ye title dia. Unfortunately Nana dah xde masa nak baca komik ni semua. Sedihhhh :(

eyjalukman said...

dlu akk suka sngt baca komik. skrg ni lma dah tak baca komik . hehe bestnye lau mkn coklat gitu

friendlyfashion.my said...

Hi there! Would you be interested in doing a blogging collaboration with friendlyfashion.my? if you are interested, could you please email us at hello@friendlyfashion.my thank you! :)

friendlyfashion.my said...

Hi there! Would you be interested in doing a blogging collaboration with friendlyfashion.my? if you are interested, could you please email us at hello@friendlyfashion.my thank you! :)