Followers

Monday, 30 July 2012

bulan ramadhan bulan utk bsabar:-)

Bulan puasa,byk manfaat nye.,dan bulan puasa byk dugaan nye..
Tpulang pada diri kita sme de kita bijak mengawal diri dan wt pilihan tbaik.
Selamat bpuasa yaaa!!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Sunday, 22 July 2012

MAGIS MANIS COKLAT^^

assalammualaikum u all !!! :D
waaa happy semacam lak ko kan zyra...heheheh.....
well,aku kan kanak2 ribena ,kne always hapy2 kan....
btw gempak mak ngah tak title entry aku mlm nie??
hehehehhehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
actually mlm nie aku nak bgtw korg pasal novel grafik y aku ske bce skrg nie....


*Jemputlah ke kedaiku... Segala hajatmu akan termakbul.
Sebagai bayaran, sesuatu paling berharga dalam hidupmu akan aku ambil...
Aikawa Shokora, sang suri pemilik toko Chocolat Noir. Apakah yang menanti pelanggan toko itu?Kisah suka duka penuh misteri!



*Adakah kau mendambakan coklat yang mampu menunaikan segala permintaanmu? Tetapi sebagai bayarannya bukan sembarangan...

Coklat yang dibikin Aikawa Shokora memiliki kuasa magis menunaikan permintaan sesiapa yang memakannya. Dialah pemilik toko bernama Chocolat Noir. Bagaimana Aikawa akan menghadapi musuhnya iaitu White Witch? Nikmatilah hidangan buku misteri siri ke-4!

:P
haaa mesti korg pon cam da tertarik nak bce novel grafik nie kan??aishh pnjg sgt laa nk sebut,sebut komik suda!!!HAHAHAA!!!
slalu nye aku akn bli komik y b'unsur kan LOVE aka JIWANG!!
tp ttarik lak nk try bce komik y jnis seram2 camnie..
tp jgn wsau!!!!komik ni still de JIWANG2 laa^^
if korg pon minat bce komik,try plak bce komik y nie...
memang best taw...!!!!!!

*cuba korg bayang kan if tul2 kdai coklat NOIR uwhh wujud???
sanggup ke korg g sne n bli coklat uwh??
waaaa....so angker!!!!!
 

Saturday, 7 July 2012

LED APPLE "RUN TO ME"????ohh thanks!!!!!

??????????????
merepek apekah y sedang aku cuba lakukan ini???????????
hahahhha whai sahabat2 ku sekalian alam di muka bumi nie!!*fine da mkin tak betul ke pe minah nie
SHUT UP!!!
jgn ngampuk!aku tak abis cte ag nie.HHAHAHAHHAA!!!




dgn sgala bapak bangga nye y aku nak bgtw bahawa LED APPLE da comeback gan single tbaru
,RUN TO YOU^^
auwwwww soooo sweet!!!!!
see,dorg sanggup blari kat aku taw...HAKHAKHAK!!!..*fine,aku memang perasan lebih :D
sekian lme aku tunggu comeback dri dorg,AKHIR NYE^^
single tbaru nie very syokkkkkk!!!!LIKE IT SO MUCH LAAA OPPAS!!!!!
ape pon tk blehh nie!!!hahahhahh!!!!
custom dorg,hair style dorg,MV dorg,dance dorg...semua da berubahh!!AWESOME^^


*see??betapa cute nye dance dorg !hahaha..jauh beza time single SADNESS dlu :D
really ske laa single baru dorg nie..LALALALA...

OHHH YEE!!!
nak tnjuk skit laa kan spe buah ati aku dlm group LED APPLE nie^^
*TO AMAR DANIEL,HANG TAK MAU JELLY NAH!!




*oppa,u look so different laa dlm RUN TO YOU dgn SADNESS..
hmpir2 tak kenal.OMO!!!!

jum lyn MV RUN TO YOU jp??
best kan lagu baru dorg???huhu... ^^
hanbyul oppa,u target my heart then u shoot it..!!
perrrghhhh!!!!how dare u!!!
hahahaha...
SARANGHAE
i'm proud to be LEDA..
FIGHTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, 3 July 2012

kapal+kawan=FRIENDSHIP

heyyyheyyyheyyy^^
wndu laa nk talk2 kat blog tak chomey aku nie,hehe..
ttbe teringin nak talk bout FRIENDSHIP :)


semua owg de kwn,kan???aku pon...huhu..
aku syg " MEREKA",tp aku tak pandai nak tunjuk kan..*k,tu memang mslh aku dri dlu :D
owg ckp,dri 1 pix lehh mencerita kan byk pkara,tul ke??
hmm korg tgk je la qoutes2 y de kat bwh nie....hope KORG PAHAM  perasaan aku :P







tipu lah if dlm dok kte bkawan uwh,takde y bgdo2 arn..
tu lumrah kot dlm hidup nie :D
kdg2 uwh,ase leh handle je mslh uwh,kdg2 ase CANNOT GO!!
ngeee....!!
*k fine,sometime kte tpakse jujur rite? :]

tkpe,selagi masing2 taw kslhn sndri,mslh uwhh lehh settel gan cpt je kot!! :D
then,t kte lehh kwn cam bese balik!!hahahaha....!




yey!!!happy ending^^