Followers

Saturday, 30 June 2012

baby HELLO AND GOODBYE :]



assalammualaikum readers....
cak!!!hoho....selang seminggu je baru nak nampk aku update blog ,kan??
hooo lantak situ..! :P
pe ke pelik title entry aku nie?
hoho tkde pe sgt r arn...
tu title single tbaru MYNAME,HELLO AND GOODBYE


k,di sebabkan aku da lme tak update pasal kpop nie*WELL,I'M A KPOP MANIAC BEBEYH!!!
so arinie aku nak bebel skit pasal lagu MYNAME nie ha.
SERIUS smpai arinie aku still "demam" lagu HELLO AND GOODBYE!!!
tiap2 ari mesti dgr lagu nie,tgk MV lagu nie..
aishh da mcm ketagihh kot!!
lagu nie....,aiyaaa!!!SO SAD la...
1stime tgk MV ,airmata da meleleh..pape tah aku nie!!haha
*AMAR DANIEL aka DAK MONTELL aku ckp aku nie tlebihh mnghayati MV uwh! :D
biar ler...jelez letew^^
OHHHH GOD!!!hampir2 tlpe lak aku!!HEHEHEHEHE......







dlm MV nie,GUNWOO aku wtk utama!!!
WALAWEYHHHH!!!!!aku sgt bhgia laa kan...LALALALA... ^^
GUNWOO oppa,u look sooooo cool la...
even rambut dia aku tak bpe ske sgt coz da panjang..hehehe...LANTAK SITU!
pape pon,aku tetap ske gler100000000000000X lagu n MV nie!!!!
GUNWOO OPPA,SARANGHAE!!!!!

btw,kpd korg y tk pernah tgk ag MV lagu nie n y tk minat KPOP uwh,meyh laa jemput2 tgk MV y aku da SEDIAKAN DIBAWAH^^
hehe




CREDIT TO:my keluarga sakai iban,MISS KORG SESGT!!kte tak sempat nak celebrate MYNAME sme2 time dorg COMEBACK aritu...TEENTOP pon..hukhuk..sedihh tw.

2 comments:

E'in said...

xtahu pun lagu and group nie.. hahaha

gdsbnga said...

tkpenah tahuu pung kewujudan My Name ni . gila hantu kpop zyra ni eh . hihi . yg akk thu Suju , CN Blue , Big Bang dan sewaktu dgnnye . hahaha