Followers

Wednesday, 9 May 2012

SHUT UP!!WANNA TALK BOUT FLOWER BOY BAND!!

HEYY FELLAS^^
arinie aku nak cte bout k-drama y bru je aku abis tgk..sanggup tgk smpai 3-4 pagi coz time uwhh memang line internet SUPER DUBER LAJUUUUU!!!!!hahaaha
btw pe tajuk cte uwh yah??ok tajuk cte nie,SHUT UP FLOWER BOY BAND


cte nie BEST sgt!!!!!bese nye k-drama haruslah jiwang2 kan??tp cte nie more pasal FRIENDSHIP
cte nie pasal band EYE CANDY  n pjalanan kisah band nie lpas leader dorg meninggal.
EYE CANDY nie memang cool sgt kat skolah coz dorg nie cam GENGSTER gak la..
n dorg sgt TROUBERMAKER!!!
*WAHHHH...my badass BOYFRIENDS^^
tp dorg syg to each other !
dlm cte nie,aku paling ske watak LEADER ASAL eye candy,BYUNG HEE
dia paling troublemaker,nakal tp bekk ati^^


tapi sedihh sgt ble dia mati!!b4 dia excident,dia kne pkul gan ank owg kaya y JAHAT uwh!!

scene nie,aku ngs tak blehh blahh tul!!!!hukhuk sedih!!! :(
lpas BYUNG HEE mati,mcm2 hal jd kat EYE CANDY
dri dorg debut jd GROUP y FEMES smpai lahh dorg bpecah..hukhuk
tp at last,dorg tak giveup n lehh capai pe y dorg nak :)
byung hee oppa,u should't die lahhh..huhhukhuk..pape pon,,WE ARE LOVE YOU!


OHH YEE!!lpe lak nk ckp,nie 1st drama lakonan L(infinite) y aku tgk..dia memang pndai acting.
GOOD JOB L!!!..all infinity always support oppa tw!


sepanjang aku tgk cte nie,aku asyik teringat kat kwn2 aku...
even kteorg tak laaa gado btumbuk cam EYE CANDY(dorg arn laki HARUSLAH KAN!)but natural laa kan,
dlm psahabatan mesti de SALAH FAHAM pe semua tu...
tp camne pon mslh y de,at last,mesti kte akan b'baik2 semula n settel sme2..
korg pon camtu kn???tul tak?? :)

9 comments:

Sally Yatiey said...

Macam best drama korea ini. hee. Saya lama dah tak tengok drama korea :D

ezyra daniel said...

u should try tgk cte nie tw hehe

kyna said...

mynat korea yea ;)
follow sini..follow back ..nice entri :)

CikMai said...

mai tak tgk korea.huhu

Azee Hana said...

x penah lagi tengok drama korea ni..huhu

Selendang Merah said...

nmpk cm best lak cte nie..hehe..

gdsbnga said...

eh eh die tengok la . haha . byung hee tu pernah datant running man .ep 70 - lee min ki . seriously muka dia lain gileee ! mungkin sebab dalam SUFBB tu mekap die tebal kot .

M Fizan said...

huhu. persahabatan macam hidup gak. takde hujan ribut mana best :D

i hate korean sbb kpop. tapi bila baca cerita dalam entri ni, dapat feel enjoyment tu. at least no theme about love :)

ceritera plumm said...

yeay ! i already finish watching this movie 2 . kan . aku tgk nie pun igt kat kawan2 aku jugak , even gadoh ta tumbuk tp still friends kan . hope smpai ble2 right ? muahh . hehe .